Şimdi Ara

kia picanto kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu otomobili kullanan arkadaşlar, picanto ile ilgili yakıt değerleri manuel versiyon için:
    100kmde şehir içi:6.1lt şehir dışı:4.3lt ve ortalama 5.0lt (katalog bilgileri) gerçekten doğrumu.bu değerleri yakalayan varmı?görüşlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.



  • olabilir ama picanto sonuçta bayağı az yakacağını tahmin ediyorum.
  • bizim kankide var 6 litre falan yiyor
  • Almanya'da sınıfında en ekonomik araç seçilmişti.Tüm açılardan tabii.. Ama araç 1100 kg . tüketimi fazla olabilir.
  • Testlerde otomatik viteslisi 7 litre yakmış. Manuel viteslisi de 5-6 litre civarı yakar heralde.
    Link :http://arabam.milliyet.com.tr/arabamtest/kia_picanto/kia_picanto1.asp
  • benim dizel meganeden çok yakıyo bundan eminim
  • Dizel megandan fazla yakması normal benzinli.
  • arkadaşlar hiçmi picanto kullanan yok?net birşeyler yazılsada bilsek hani, bu otomobilin yakıt değerleri gerçekten etkileyici,sınıfının en az yakan ve türkiyede satılan arabalar içinde en az yakan aracı.( kataloga göre).ayrıca bu yılın sonlarında 1.1 crdi (75bg) olan versiyonununda getirileceği söyleniyor.ileride düşünüyorum bekleyelim görelim.
  • en az yaktığına neden bakıyorsunuz ? bana göre o araç çok dandik ve güvensiz, yakıttan yaptığın ekonomiyi bakımlarda birbir geri verebilirsiniz..

    ekonomi ekonomide nereye kadar anlamıyorumki , az yaksın diye küçük arabaya yönelme mantığını anlamıyorum , sanki küçük arabalar hiç benzin yakmıyor ?? birkaç lt fark için büyük araba rahatlığı tepilirmi arkadaşlar ? hayatınız benzinden daha mı ucuz yoksa ??

    benim diyen benzinli bir araç ortalam şehir için 6.5 yaksın dikkatli kullanımla , bu araçlar nekadar yakacak ? yaksın yaksın 5 lt yaksın gerçek hayatta , 100 km de 1.5 lt ? 1000 KM de 15 lt, kaçınız ayda 1000 KM yapıyorki ? şöyle yere sağlam basan bastımı fırlayan bir araca binmemeye değermi ??

    ha neden öyle diyorsun kardeşim millet zor geçiniyor o 15 lt ye ihtiyacı var derseniz bende bu devirde sıfır araba alabilen adam sakın 3 kuruş benzinin hesabını yapmasın derim, bırakın ekonomiyi zar zor alabildikleri broadway, spring sahipleri yapsın onlara sözüm yok .......




  • hiperaktif olduğunu duydum sadece
  • öncelikle fikirlerinize saygı duyuyorum.sizin anlattıklarınıza göre 25-30milyar verip dizel araba alanlara sormak lazım:birader hem bu kadar para sayacaksın hemde az yaksın diye 3-5 kuruşun hesabını yapacaksın.yada sıfır araba alacakların ekonomik düşünme hakları yokmu?size katıldığım nokta insanların bir kaç kuruş için tekerlekli bombalara binmesi(lpg ).gerçekten insan hayatı bu kadar ucuz olamaz.ama sonuçta yine insanların kendi tercihleri saygı duymak lazım.picantoya gelince şehir içi kullanımı,donanımlı,uygun fiyatlı vede sıfır düşünenler için iyi bir seçenek.(hani hakkını yememek lazım almanya da 9 ayrı kategoride yapılan testlerin 8inde picanto rakiplerini geride bırakarak 1.oldu)
    sonuçta tercih meslesi
  • Merhaba ,

    Kia nın sitesine baktım yaklaşık 19 milyar bu araç , yazık günah ya bu fiyata ekonomik diye bu arabaya vermek , ilerde satmaya kalksan Picanto ne ya? diye soranlar adamın morelini bozacaktır, burası Türkiye, bu tip araçların 2. elleri ölü oluyor tanınmadıkları için 2. elde olsa polo , corsa, clio, albea olsa anlayacağım ama 19 milyar yazık bu araca dostlar .... ayrıca oturaklı bir çarpışmada Allah göstermesin araç içinden çıkaramazlar bu arabadan insanları, bilmiyorum sınıfında ncap değerleri nasıl .....
  • ncap testlerinde,yolcu güvenliği:***
    çocuk güvenliği:****
    yaya güvenliği:* almış.(otohaber2004sayı:50)
    ülkemizde satılan çoğu arabanın ncap testi yok,allaha emanet biniyoruz valla.ayrıca 2. elinin olmadığı doğru bence daha yeni sayılır.zaten bu arabayı tercih edcek olanlar satmak için değil binmek için trch edecklerdr diye düşünüyorum.
  • forumda picanto kullanıcısı varsa ben de merak ediyorum bu arabanın tüketim değerlerini. hakkaten 90 km sabit hızda 4,3 lt görülebiliyor mu acaba. kia markası tüketim değerlerini düşük gösteriyor gibi söylentiler dolaşıyor ortada.
  • bu arabanın 1.1 crdi (dizel versiyonu var yurtdışında) onu getirseler en az o yakar herhalde...
  • Picanto fiyatına göre en iyi donanımı sunan araba bence.18000 civarı fiyata 2 airbag, klima, uzaktan kumandalı merkezi kilit, alarm, hidrolik direksiyon vs.Ayrıca arabanın kaliteside fena değil, dizaynıda güzel bence alınır.
  • çok şirin arabala kiaları pek sevmem ama yanağı olsada sıksam bu picantoyu
  • Önyargılı yaklaşmamak lazım, hemen çok dandik araba diye atıp tutmadan önce fiyat/ fayda analizini yapmak ve karşılaştırma yapmak gerek. Ben kullanmadım ama binme şansım oldu, araba kesinlikle kalitesiz ve dandik falan değil.Gayet sessiz, yalıtımı sınıfına göre başarılı, orasından burasından ses tıkırtı gelmiyor.Kaliteli bir araçta olduğunuz hissini veriyor.İç mekan çok dar sayılmaz tavan yüksek olduğu için arabanın içi ferah, kısacası bence alınabilir bir araba ama servis ve yedek parça durumunu bilmiyorum onları araştırmak lazım.
  • şehir içi 9 lt.. şehir dışı 6.5.. ortalama 7.5 falan..bunlar gerçek değerler...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: youngsun

    şehir içi 9 lt.. şehir dışı 6.5.. ortalama 7.5 falan..bunlar gerçek değerler...


    kaynak kim?

    hangi şartlarda kullanıldı bu araç?

    % 20-30 sapma hadi kabul de, % 50 sapma var bu rakamlarda.

    kia bu kadar mı sallıyor teknik verilerini?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.