Şimdi Ara

Kia Ceed 2013 Yazlık Lastik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 1 ay önce aracımla kaza yaptım. Kaza sebebi ile araba savrulurken sağ arka tekerin alt takımı komple dağıttı ve orjinelleriyle değişti. Dolayısı ile jant ve latik pert. Şimdi sigorta şirketi yeni lastik gönderecek fakat benim lastiklerin değişme zamanı zaten yaklaşmıştı. Bu sebeple ben lastiklerin hepsini değiştiricem. Sigorta şirketi sadece hasarlı olan lastiği değiştiriyor.


    Bursa da yaşadığım için kışlık lastik düşünmüyorum. Aracı işe gidip gelirken kullanıyorum genellikle ve eğer yağarsa senede 2 gün kar yağıyor. Havalarda en kötü 5-10 derece oluyor. Lastikte aradığım özellikle sessizlik. Yakıt tüketimini ikinci plana atıyorum. Aklımda Goodyear Efiicent Grip Performance 205/55/r16 lastiği var. Sizlerin de önerilerinizi ve tecrübelerinizi öğrenmek istedim. Şimdiden teşekkürler.




  • sigorta aynı dingildeki iki lastiğide değiştirmeli bu yüzden sigortaya dilekçe yazın. sessizlik ön plandaysa 67 db ile falken ziex 310 ecorun modelini öneririm. 2 seneye giriyorum lastikten cok memnun kaldım. daha öncesinde efficient grip perf. kullanıyordum 4 kanallısından. ben aralarında fark bulamadım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonofisiris2

    sigorta aynı dingildeki iki lastiğide değiştirmeli bu yüzden sigortaya dilekçe yazın. sessizlik ön plandaysa 67 db ile falken ziex 310 ecorun modelini öneririm. 2 seneye giriyorum lastikten cok memnun kaldım. daha öncesinde efficient grip perf. kullanıyordum 4 kanallısından. ben aralarında fark bulamadım.

    tamamdır hocam çok sağolun. Değerlendireceğim.

  • MonteRole M kullanıcısına yanıt
    10 bin km dir Falken ziex ecorun 310 kullanıcısyım sessizlik ve tutuş olarak oldukça memnunu özellikle ıslak zemin ve sulu asfaltta oldukça başarılı. Ben memnunum ama neden? Goodyear Efficientgrip2 500 lirayken 350 ye almıştım lakin şuan Goodyear 500 ise Falken 450 bu durumda Falken çok da mantıklı gelmedi bana açıkcası. 400 TL ve altına ise alınabilir. Falken lastik hamuru ve yapısı Goodyear a göre sert 45-50 k rahat yapar darbelere dayanıklı tabi konforda Goodyear dan düşük, 4.yılda epey sertleşeceğini ve özelliğinin kaybolmaya başlayacağını düşünüyorum. Goodyear da ise 5-6 yıl hamur kendini korur. Eğer 15 k ve üzeri ise yıllık km Falken daha mantıklı 10 k ve altı ise Goodyear daha ekonomik bir cözüm olur. Bu arada 4 kanallı polonya üretim modeli için diyorum yerli üretim 4 kanallı ler Falkenden eksiği var fazlası yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.