Şimdi Ara

kia 2000 price,yakıt problemi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu sorunu çözemedik.birde sizlerin görüşlerini alayım dedim.
    aracım 180 000 km idi motor rektefe istiyordu yaklaşık 1,500 tl masraf çıkarıldı.
    tesadüfen 20 000 km kaza yapmış,yaklaşık 4 yıldırda yatan benim motororun aynısını buldum.aldım arkadaşla beraber taktık.saat gibi çalışıyor hiç bir sorun yok yakıtı hariç.kirometrede 300 kurşuş lbg yakıyor.tabi benzin daha fala yakıyor.bujileri değiştir dediler değiştim.buji kablolarını değiştirdim.değişen hiç bişe olmadı.bir ustaya sormuştum.yatan motor yakar dedi zamanla eski halini alır dedi.2000 km yaptım değişen hiç bişe olmadı.çok az su eskitiyor.contadan şüpelendik bir sıkıntı yok yağ ilk gün koyduğum gibi tertemiz.eksozdan çıkan suyu çektim sizlerlen paylaşıyorum 2500 devirde çalışan motorun eksozundan bu suyun çıkması normalmıdır..


    http://www.youtube.com/watch?v=tGL6rpPwSgQ
    http://www.youtube.com/watch?v=tGL6rpPwSgQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey54 -- 9 Aralık 2011; 9:48:05 >







  • Kimse bilmiyormu?
  • tahmin yürütmek bu kadar zor olmaması gerek.
  • KIA PRIDE mi? hava akışmetresini gözden geçir yakıt hava karışımı hatası olabilir!

    ***Tüm pistonlarda bujilerin yakıtı ateşleyip ateşlemediğine dikkat edin . Benim aracımda lpg dönüşümü yapıldığında manifold tan açılan lpg yakıt besleme deliği hatalı açılmıştı aynı sizin gibi fazla yakıyordu. sadece 3 silindir gelen yakıtı yakıyordu.

    son olarak motor kompresyonuna baktırın derim hem aracaınızın sağlığı hakkında bilgi edinmiş olursunuz.
  • arkadaşlar bende yenı pıcanto aldım 2007 model 28000 de fakat tabı araştırmadan aldım felaket benzın yıyor 35 lt benzın alıyor 160 a doluyor 400 km bıtıyor bu nedır yahu herseyıne baktırdım bujı fılıtre hepsı normal çıkıyor neyse siz duydunuzmu arabalara yazılım yukleyıp yüzde 30 tasafur saglanıyormus orıon dıye bır fırma Kocaeli tarafında neyse ben bunlarla irtibata geçıp konusdum bana motor nosunu ver dedıler verdım fakat yüzde 18 bır oran cıktı tasarruf yaptırmama degermı dıye duşunuyorum yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.