Şimdi Ara

Ketojenik Diyet Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar; bugün ketojenik diyetimin 2. günü. 7 yıldır aralıklarla spor yapıp bırakmış biri olarak, çok fazla yediğim için köpek ve bel etrafımda hep kötü görünen yağlar var. Gerçi dışarıdan bakıldığı zaman görünmüyor ancak, six pack'i ortaya çıkarmak için yağ yakmak şart. Bende ketojenik diyet denen düşük karbonhidrat içeren diyete başladım. genel itibari ile durumum iyi biraz yorgunluk var gibi. o da işten olmalı. sabahları 4 yumurta yiyorum öğlen kuruyemiş ya da 1 adet meyve, akşam spora gidip spor yaptıktan sonra bol zeytinyağlı salata ve protein içerikli bir besin. büyük kas gruplarını çalıştıracağım zaman örneğin sırt ve bacak gibi o zamanları kaliteli karbonhidrat alacağım, esmer buğday, esmer pirinç ya da bulgur gibi 1 ay boyunca devam edip ss'leri ekleyeceğim. gelişmeleri buradan yazacağım.



  • Keto iyidir, açlık hissi yok olur, basittir ne yiyeceğin bellidir. Yalnız karbonhidratı kafana göre degilde haftada 1 yada 10 günde bir gibi programlı yapman daha iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X diyeti diye bir şey yoktur. Zayıflamak zor bir şey değil, hazır ürünlerden kaçın doğal beslen, yürüyüş yap, eşek gibi yorulma fitnessta falan çok sağlıksız. Bol su iç ve 3 öğün dışında yeme. Sağlam kahvaltı yap. Kahvaltıdan kesme. Yumurtanı peynirini bırakma. Öğle veya akşam yemeğinden birini sebze ağırlıklı ye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.