Şimdi Ara

KESİNLİKLE ÇÖZULMESI GEREKEN KITAPLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben 11.sınıfım ygsde ılerlemeye devam edıyorum.Siz tecrübeli arkadaslarımdan abilerimden ise kesınlıkle cozulmesı gerektıgını dusundugunuz kıtapları rıca edıyorum.Temel olarak simetri ilk adım ve birey gelişimler ile ilerledim bir kademe artırmak faydalı olabilir.Geometrim çok kotu.Fende oldukca zorlanıyorum.Herkes 1-2 kıtabı nedenlerıyle bırlıkte tavsıye etse cok makbule gecer.Ayrıca geometrı ıcınde varsa tavsıyenız :D ( Antrenmanlarla geo + simetri ygs , lys geo + sonuc + birey var elimde geoda )



  • 11. Sınıfsan vaktin bol simetri serilerini güzelce bitir. Organik kimya için Palme organik kimya kitabını al, ygs kimya soru bankası için Palme edin, lys için femin beyaz kitabı ve güvender i öneririm. Fizik için simetrileri bitirdikten sonra birey gelişim serisi, formül ve beyaz kitap öneririm. Türkçe için dershanede konuyu iyi öğren, kaynak kitaba gerek kalmaz konu anlatım için, soru için soru bankasından ziyade paragraf denemeleri var piyasada onları öneririm. Matematik soru bankası olarak beyaz kitap, final soru bankası, ve bilfen i öneririm en son, bireyin c serisi de güzeldir nokta atışı yapmak için. 12 de konuları iyi öğrenmeye bak ayrıca okulda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karanoyan

    11. Sınıfsan vaktin bol simetri serilerini güzelce bitir. Organik kimya için Palme organik kimya kitabını al, ygs kimya soru bankası için Palme edin, lys için femin beyaz kitabı ve güvender i öneririm. Fizik için simetrileri bitirdikten sonra birey gelişim serisi, formül ve beyaz kitap öneririm. Türkçe için dershanede konuyu iyi öğren, kaynak kitaba gerek kalmaz konu anlatım için, soru için soru bankasından ziyade paragraf denemeleri var piyasada onları öneririm. Matematik soru bankası olarak beyaz kitap, final soru bankası, ve bilfen i öneririm en son, bireyin c serisi de güzeldir nokta atışı yapmak için. 12 de konuları iyi öğrenmeye bak ayrıca okulda.

    çok tesekkurler oncelıkle 85 net ıle basladım yıla sen sonuna kadar 120 yı gormek gıbı ucuk bır hedefım var ama ınsallah olacak. karakok ygs matematık almayı dusunuyorum yarın hos kıtapmıs gorusun nedır




  • Bende 11im konu up. Büyüklerimizden tavsiyeler bekleniyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simetrileri yiyin bitirin tuketin sonra da dersaneyle ygs bitirin sene boyu lys calisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.