Şimdi Ara

Keriz silkeleme operasyonlarında dev kampanya ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
15.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Ne demek insanları bilgilendirelim. İnsanlar bu spora meraklı ve bilinçsiz şeyler yüzünden hüsran olup bırakıyorlar.
  • PANCAR SUYU NOX ETKİSİ YAPAR ASLANLARIM PANCARI HAŞLAYIN SUYUNU İÇİN



    Allah razı olsun hocammmm adamsın hocamm pancarı yesek olur mu hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt


    yemin ederim aynısı hocam.




  • nevertouchme kullanıcısına yanıt
    :D daha neler neler komedi ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB39D0135

    Tolga murat demiş birisi , Millete ben bu vucudu pancar suyu ile yaptım diyen bi herif o. Hİç kimseden pt lik filan almayın arkadaşım. Özellikle online pt'lik diye bi kavram yok saçma sapan iş. Hepsinin yaptığı şey belli excele 3x12 saçma sapan ne bi overload ne bi düzeni olan programları yazıp bide kalori açığı oluşturup ki onuda yapamıyolar , Millete wp'den iletmek bi süre sonrada cevap vermemek. En kralından dahi almayın gidin onu alacağınıza ingilizce eğitim setleri alıp ingilizce öğrenin o kadar büyük bi okyanus ki bütün bilgileri edinirsiniz. Türk youtuberleride önermiyorum ben bu konuda buna ben 20 yıl eğitim gördüm diyen savaş cebecide dahil işin bilmini öğrenmek isteyen adam masörden değil gider 3djm grubundan eric helms'i filan izler.


    Ha ben illa işi öğrenicem kendi başıma birşeyleri halledemem bi planım programım olsun birinden eğitim alıyım diyorsanız bu iş online olmaz, Gidiceksiniz adam akıllı geçmişi olan bi hocayla yüz yüze oturup hedefinizi ideallerinizi , Kafanızda olanları anlatıcaksınız anlık olarak sizi takip edicek taş patlasa 4 5 müşterisi olucak belki biraz daha fahiş ücret ister ama olması gereken budur genetiğinizi filan bi görücek , Sizinle antreman yapıcak oturup yüz yüze adam gibi sorularınızı iletebileceğiniz kişi olucak. Ozaman amenna alınabilir ders.

    Ama işte işin acı yanı bu adamlara dünya yükü para kazandırıyolar bizim gariplerimde sanıyor ki baran kalaycı bana yumurta yazmış bende yiyip onup gibi olucam. Tabi yeni başlayan cocuk bilemiyor neyin ne olduğunu 200 üstü öğrencisi olan adam var herbirinden 3 aylık 200 250 tl gibi rakamlar alan.
    Tebrikler hocam. Aynen katılıyorum, noktayı koymuşsun. Herkes okusun senin bu yazını. Türkiyede bir PT olayıdır gidiyor, aylık 250-300 lira para alıyor adam, seni görmüyor bile. Hiç kimsede sormuyor senin belgen, diploman var mı diye. Zaten mantıklı bir insan uzaktan eğitim ve personel training işinden asla medet ummaz. Dediğiniz gibi yabancı sitelerde, internette, youtube da bir sürü tüyo ve eğitici video var, buralardan yararlanmak çok daha mantıklı. EN güzeli de bire bir idman, beslenme yapmak ve takip edilmek.




  • Body building isinin pt ile falan alakası yok insanlara agir geliyor belli ancak en büyük sorun genetiklerinizde. Nasıl antrenman yapayım? YouTubeye ac bak salonda ne çalışıyor insanlar bak milyonlarca örnek var herhangi biri digerinden farklı olmayacak senin üzerinde. Micro macro falan senin islerin degil ifbb proda classique physique klasmaninda degilsin bu hayalleri kasmalari falan gec. JUICE almiyorsan yapabilecegin vucut tipini 1 senede az cok gorursun max 2 3. Senende top yapmis olursun parcalanma olarak. Hacim ve proporsiyon senin elinde degil. Anabolik kullaniyorsan ilk kurunde anlarsin senin uzerinde calisip calismadigini eger ki kan testinde ilaclar calisti gozukuyor ise. Ilk kurden tren vs giren gerizekalilar var 400 600 tren girdim ama birsey olmadi abi diyorlar, olmaz cunku musait degil vucut bp yi yukselttigin ve rahatsizlik yasadiginla kaldin. Size bir tuyo vereyim doping alacaksaniz testo ile baslayin hatta devaminda bile sadece bunu kullanin yeterlidir. Ayni oranlarda verilen testo vs trenin arasinda kisiye gore ender olarak degisse de(herkes her ilactan verim almaz vucut uygunsa dahi) pek fark bulunmaz. 600mg testo ile 300 testo 300 tren week arasinda fark olmaz. Tren biraz daha yag yakar yesen de ancak yan etkisi de fazladirdegmez. Ben zevk icin bb yapan biriyim ve testo agirlikli arada eq kullanarak (oral hic sevmem) 6 ayda classiqueye yakin bir fizik yaptim 180 boy 95 kilo basladigimda 82 kiloydum 16 hafta tam kalan 2 ay cruise gittim ancak altyapi vucut tipi proporsiyon ve verim tamdi. BUNU anlayin sonra uzulmeyin bos hayallere kapilmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.