Şimdi Ara

Kenny Miller: Bursa'da çok mutluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İskoçya Milli Takım kaptanlığına getirilen ve bu onuru ilk kez yaşayan golcü futbolcu, Bursa'da ve Bursaspor'da mutlu olduğunu açıkladı.
    İskoçya Milli Takım kaptanlığına getirilen ve bu onuru ilk kez yaşayan golcü futbolcu, Bursa'da ve Bursaspor'da mutlu olduğunu açıkladı.

    İskoçya Milli Takımı'nın Carling Kupası maçında dün akşam Kuzey İrlanda karşısında sahaya kaptan olarak çıkan Kenny Miller, ülkesinde medyanın gündemine oturdu. Darren Fletcher'ın sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmamasından dolayı kariyerinde ilk kez milli takım kaptanlığına getirilen golcü futbolcu "Bu benim için büyük bir onur" diye konuştu.

    TRAFİK ÇILGIN BİR RALLİ GİBİ
    Bursaspor'a transferi hakkında da soru yağmuruna tutulan Miller ilginç açıklamalarda bulundu. "Türkiye'ye ilk geldiğinizde kendinizi bir batı Avrupa ülkesinde gibi hissetmiyorsunuz. Bir kültür şoku yaşayabilirsiniz. Ama bu çok normal" diyen deneyimli futbolcu, "Önceleri biraz zorluk çektim. Özellikle de trafikte. Kendimi adeta çılgın bir rallide yarışan pilot gibi hissediyorum" sözleriyle Bursa'daki ilk günleriyle ilgili izlenimlerini açıkladı.

    YEMEKLERİ BİLMİYORUM
    Türk yemekleri konusunda henüz bilgi sahibi olmadığını ifade eden Kenny Miller, "Yemeklerle ilgili tam olarak bir bilgi sahibi değilim. Şu anda et, balık ve makarna gibi genel bilinen yemekleri tercih ediyorum. Sonrasında diğerlerini de deneyeceğim" diye konuştu. Bursaspor'un ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yaptığının ve Galatasaray karşısında ilk golünü atmasının hatırlatılması üzerine Miller şunları söyledi:
    SEVİNÇLER FARKLI
    "Galatasaray maçında son 10 dakika kala oyundan çıktım ve soyunma odasına gittim. Duştaydım ve telefonum çaldı. Arayan eşimdi. Maçı annem ve babamla birlikte izliyordu. Eşim bana, 'Herkes çılgınlar gibi seviniyor ve sen yoksun neredesin?' dediğinde ilk olarak ne demek istediğini anlamadım. Sonra öğrendim ki Türkiye'de galibiyet büyük bir coşku içinde kutlanılıyormuş. Zaten çok ateşli bir taraftara sahibiz"
    BURSA'DA ÇOK MUTLUYUM
    İskoçya'yı özlediğini ve bunun normal bir durum olduğunu ifade eden deneyimli krampon, "Ülkemden çok uzaktayım. Orada yaşayan yakınlarımı doğal olarak özlüyorum. Hepsi benim için çok özel insanlar. Ama şunun bilinmesini istiyorum ki Türkiye'ye ve Bursaspor'a transfer olduğum için hiç pişman değilim. Çünkü burada çok mutluyum".


    İçten açıklamalar olmuş.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.