Şimdi Ara

Kendinizle Çelişmeyi Bırakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi Beşiktaşın şike olayları baş gösterdi(tek kelimesine bile inanmıyorum).Beşiktaş taraftarı'nın tek söylediği şey bize gol atan adam nasıl şika yapsın.Dostlar bu nasıl bir çelişkidir bizim şike yapıldığı öngörülen maçların hangisini kolay aldık.Buca maçında şike söyleniyor 3-1 geriye düştük yahu.Gaziantep maçında nasıl it gibi oynadıkları ortadaydı 92'de attık.Ama aynı Antep neden Trabzona 30. dakika teslim oldu.Bizim maçta sinirden ağlayan adamlar neden Trabzon maçında skor 3-0 iken gülüyordu.Ardından Karabük maçı oldu.Ulan karabük maçında nasıl kapandılar görmediniz mi?Aynı karabük Trabzona karşı güle oynuya galip tamamladı ve Şampiyon Trabzon sloganları ile.Ardından Sivas maçı geldi maçın başında iki tane kurtarış yapan Korcan daha önce Leo Franco ve Coupet'e attığı golü Korcan'a da attı ama biz şike yapmış olduk.

    Ardından Sivok davası var.Bazıları kaynağın yetersiz olduğunu inanmadıklarını söylüyordu,ama aynı arkadaşlar neden kendi taraftar sitelerinde bile geçen komik iddaalara inandılar.Bize yüssüz diyen adamlar Sezer ve Emenike serbest kalınca kendilerini nasıl hissetiler.

    Daha öncede konu açtım emniyet basınla paylaşsın belgeleri isterlerse amatöre düşürsünler,gram üzülmem Aziz'e küfür ederim her sabah kalktığımda.Ama hani belgeler,yok belge melge yok.Şimdide işe karışıtığını düşündüğü herkesi alan Emniyet belgeleri paylaşmanın sakıncalı olduğunu düşünüyor.Be akılsızlar paylaşın ki ortamdaki flu görüntü kalksın.Senin delliller karşısında verdiğin hükümü nasıl federasyon karartıcak.

    Bunu yazıyorum ama tabi boşa olduğu belli siz at gözlükleri ile bakmaya,kendi işinize olanı alıp yorumlamaya devam ediceksiniz.







  • Golü penaltıdan atmadı mı?Öylesine vurmuştur gol olmuştur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m_v_p

    Golü penaltıdan atmadı mı?Öylesine vurmuştur gol olmuştur...






  • Bize gol atan Bucalı Musa şike ile suçlanıyor ve şike yapıldığına inanıyorlar da kendilerine gol atan İbrahim Akının şike yapmış olabileceğine inanmıyorlar. Ne kadar taraflı oldukları buradan belli.
  • Arkadaşlar bir şeyi atlıyorsunuz.Cevap vermeye çalıştığınız adamların hiçbiri maçları izlemediki. Allah bilir onlar Buca maçının 5-0dan 5-3 bittiğini filan sanıyodur.
  • Şike yapmak için konuşan taraflar, anlaşamasalar bile şikeye teşebbüs ettikleri için şike yapmış kadar suçlu sayılırlar.

    İbrahim Akın ve ya başka biri, şike soruşturmasında " Bana böyle bir teklif geldi fakat kabul etmedim, sahaya çıkıp alnımın teriyle mücadele edip golümü de attım " derse, bu suç sayılır, ve cezasız kalmamalıdır.
  • boşa kürek çekme..fener hariç hepsi temiz pak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.