Şimdi Ara

kendimi nasıl geliştirebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İş konusunda bir problemim yok yazılım öğren ingilizce falan gibi değil de insanlarla iletişimimi ve sosyal yönümü geliştirmek istiyorum mesela iyi bir parfüm al , Dale Carnegie'nin dost kazanma sanatı kitabını oku iyi giyin gibi tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim .




  • Öncelikle tipin önemli. Tipin nasıl bir foto at öncelikle ona bakıp yorum yapmak lazım şöyle yap böyle yap diye.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tip fena değil hocam ama buraya atmak istemiyorum malesef




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theNS -- 18 Ocak 2022; 22:28:47 >
  • Hocam sosyalleşerek bu yönünü gelistirebilirsin. Başka farklı farklı insanlarla tanışabilecegin yerlere giderek bunu yapabilirsin. Mesela herhangi bir enstrüman kursu olabilir, dövüş sporu kursu olabilir (sağlam arkadaşlar edinebilirsin, en iyi dostluklar kavga ile başlar hesabı), yemek kursu vb de olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özgüven olumlaması diye aratırsan youtubede bir kaç video çıkıyor dostum. Sana saçmalık olarak gelicek belki ilk başta fakat bir şans verip ( günde sadece 10 dakika ayırman yerterli) denersen sonucu kısa sürede göreceksin.


    Benim özgüven problemim yoktu fakat benden yaşça büyüklerle , komşularla,akrabalarla , iş mülakatında sıkıntılarım vardı. Soru sorulmazsa konuşmayan bi tiptim. Belli bi nokta geldi ki artık kendime şaşırıyorum nasıl bu kadar rahat konuşuyorum diye.


    ben daha çok bunu dinledim,farklı alternatif videolarda var tabii


    mistik yolyoutube
    Kendini güçlü hissetmek hepimizin ihtiyaç duyduğu bir duygu biçimidir. Kendini güçlü hisseden insanların hayatlarını incelediğimizde bu kişilerin daha mutlu, daha üretken olduklarını ve daha tatmin eden bir hayat sürdürdüklerini görürüz. Üstelik bu kişiler her zaman en zeki, en güçlü veya en donanımlı kişiler olmayabilirler. Onlara güç veren mevcut koşulları değiştirebileceklerine ilişkin inançlarıdır. Çünkü belli bir düşünceye odaklandığınızda onu büyütür ve gerçekliğiniz haline getirirsiniz. Şimdi size bilinçaltınızı dünyaya öz güveni yüksek ve güçlü birinin gözüyle bakmanızı sağlayacak bir dizi olumlama vereceğiz. Bu olumlamaları 21 gün boyunca her gün bir kere dinleyin. Böylece bilinçaltınızda kendinizle ilgili yeni bir inanç oluşacaktır.
    https://www.youtube.com/watch?v=FFK64FMDb4I



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavalyedelikanlısı -- 18 Ocak 2022; 18:58:34 >




  • braveheart92 kullanıcısına yanıt

    Hocam gitar caliyorum spor salonuna gidiyorum orada cok kisiyle tanistim pek disarida takılacak kadar muhabbetimiz olmuyor ama dediginiz gibi muhabbet ilerletilebilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavalyedelikanlısı kullanıcısına yanıt

    Pek ozguven problemim yok hocam insanların yanina gider konusurum ama tavsiyenizi bir deneyecegim faydasi olabilir teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.