Şimdi Ara

Kendi Kasamı Kendim Yaptım (Güncelleme Var - 21.03.2024 Perşembe) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hey gidi günler hey, 2003-2004 yıllarında bende bu tarz bir kasa yapmıştım kendime ama ben MDF'den yapmıştım yan tarafı şeffaf pleksi glas kullanmıştım ve kapağı sürgülü yapmıştım geriye doğru gidiyordu.

    Önceden zevk alırdık bu tarz şeyler yaparken, sıvı soğutma sistemlerini bile kendimiz yapardık uydurma radyatör, akvaryum pompası, el emeği su deposu, renkli sıvılar hey gidi hey :)

  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    işe başlarken gözünüzde canlandırırsınız. uğraşır emek edersiniz ama gel gör ki iş sonunda hayal ettiğiniz gibi olmaz. yine de çok değerlidir. dünyada insanın kendi yaptığı kadar değerli bir şeyi olamaz. tabi herkesin el becerisi iyi değildir. ama kimin umurun da ...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    çok iyi olmuş. vay be dedim. kanalı bilir ve takip ederim ama gözden kaçırmışım. soğutmada rolü de epey iyi olmuş. bir sonraki proje için ilham aldım diyelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    gençliğim zamanı 2000 lerde neler yapmadık ki ! dün gibi hatırlarım o zaman kasalar böyle değildi. fan yuvası yok, soğutma desen hak getire.

    keser biçer fan yuvaları açardık, kapağı kesip pleksi takardık ne günlerdi. işin kötüsü 2000 lerde bunları yapıp ne günlerdi demek yaşlandık da demek aynı zamanda

    hiç unutmam nvidia çipsetli amd x2 5200 işlemcili pc topladım. 2 adet 8800gt sli, samsung harddisk raid mod, 2 gb ddr2 1066 ocz ramler. kasa cooler master haf serisi. yaşadık, gördük o günleri.herşeyin tadı vardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinden geliyorsa neden yapmayasın. Helal olsun arkadaş son halini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • candirli kullanıcısına yanıt
    Güzel oluyor da ev hali araya bir sürü zaman kaybı giriyor. Şu ana kadar içime sindi diyelim. Fan sayısında kararsız kaldım. 4 fan ile hava akışı güzel oldu acaba 6 fan yapsam mi diyorum geceden beri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

    Yaşlanmışız sanırım :)

  • Güzel görünüyor ancak son haline bir bakmak lazım, Ekran kartını dikey koymayı da düşünebilirdiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkaneker kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını dikey şekilde düşündüm ama affınıza sığınarak pek olumlu bakmadım. Alt kısma koyacağım fanlarin ekran kartını iyi şekilde sogutacagini ön gördüğümden standart şekilde yerleştirmeyi uygun gördüm.

    Yorumunuza teşekkür ederim. Birkaç günlük isim var tabi erken bitirebilirsem konuya bol bol foto eklerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasetin veya ekonominin konuşulmadığı böyle güzel konuları gördükçe o eski donanımhaber rüzgarı esiyor arada bir olsada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beni bu konuya gömün

  • .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    yorumları okurken bende aynen sizin gibi düşündüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte gerçek donanımhaber ruhu budurKendi Kasamı Kendim Yaptım (Güncelleme Var - 21.03.2024 Perşembe) 

  • Patria o Muerte kullanıcısına yanıt
    çalışıyorum ama bir yandan işim, bir yandan ev hali epey zaman alıyor. zaten günde 3-4 saat ancak uyuyabiliyorum o sebepten azcık yavaş gidiyor. yarın kasaya biraz zaman ayırabilirim diye umut ediyorum. ama çok iş kalmadı zaten. yakındır final

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok beğendim.Sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.

  • Hayirli uğurlu olsun. Bence çok güzel olmuş. El yapimi sonucta çok kıymetli.

    Ben de çocuklardan mütevellit kasadan kurtulmak istiyordum. Şimdi kurtuldum rahatladim. Kablolar aslında bu kadar dagınık değil ama çocuklar sürekli cekip duruyo. En kisa zamanda ona da el atıcam.

    Not: Böyle konulari özledigimden paylasmak istedim. Konunuzun butunlugunu bozmamak ümidiyle.

    Kendi Kasamı Kendim Yaptım (Güncelleme Var - 21.03.2024 Perşembe)

    Kendi Kasamı Kendim Yaptım (Güncelleme Var - 21.03.2024 Perşembe)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kental -- 21 Mart 2024; 0:21:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • kental kullanıcısına yanıt
    yapılan her iş, her emek çok değerli. evimde boş zamanlarımda birşeyler yapıyorum ama boş zamanım çok yok. standart olan herşeyden zamanla bıkkınlık geliyor. insan belli bir yaştan sonra kendini mutlu edecek ve kendine özel ürünler edinmek yada yapabilmek istiyor.

    evimde 10 tane atx kasa var. sistem alıp sattığımdan genelde koyacak yerim yok olana da bende kalıyorlar. içime sinmiyor ki kocaman kasayı masaüstüme koyayım. biraz beni anlatan, geçmiş yaptığım işleri bana hatırlatan, biraz da bana özel ürünler aslen tüm dert bu.

    Geçen yıl bilgisayar masası alacam gezmedik mobilyacı, showroom kalmadı. belki 20-25 ürüne baktım ama yok bana hitap etmiyor. armudun sapı, üzümün çöpü derken yok yok yok...

    dedim ben yapamazmıyım !! evimde boş odam bir sürü malzemem var ama sonuçta mobilya yapacak araçlarım yok. gittim koçtaş'a tezgah testere ve gönye kesme alıp çıktım. letgodan yerel bir satıcıdan tahta paletler aldım.

    marangozluk eskiden bildiğim ve bir süre yaptığım bir işti. sıvadım kolları masamı yaptım. demir profilden ayaklar derken masa bitti şuan kullanıyorum ve tahminim yıllarca kullanacam. yıpranırsa bir zımpara vernik 5 yıl daha bizimle.

    benim masayı gören oğlum ders çalışmak için çalışma masası istedi. nasıl olur, nasıl yaparız derken yapıverdim ve çok da güzel oldu.

    hanım mutfağa dolap, mevcut dolaplara raf lazım dedi. 2 gün mesai yaptık mutfakta tamam.

    yeni tv alacam, diğeri duvara astığım için ısınma probleminden bozuldu. dedim bu asılmayacak. bir anda kendimi tv sehpası yaparken buldum. dediler bu böyle olmaz üst tarafta sehpadan bazımsız bir raf lazım. yaparız dedim.

    raf yaptım çok güzel oldu ama birşeyler eksik. evde herşey var ailemin resmi yok. neden bilmem hiç ihtiyaç mı duymadık, lazım mı değil di !

    fotografçıya gidip resim bastıracam dedim. mevcut fotograf kağıtlarının boyutlarını öğrenip eve döndüm. evde bir koşu aileme özel başka kimsede olmayan ama basit çerçeveler yaptım. resimleri bastırıp çerçevelere, onlarda raftaki yerlerine.

    çok uzattım kusura bakmayın, iyi geldi anlatmak.

    hayatta herşeyi yaptım, çok çalıştım, çok para kazandım, çok gönül aldım ama hiç arkadaş edinemedim. yalnızlıktan çenem düştü. iyi geceler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    saolun. yarın power supply için askı yapacam. sonrası kablo delikleri ve montaj. rakı pleksi kullandım. bilmeyenler için parlak beyaz renkli. içini şeffaf olanı kadar olmasa da biraz gösteriyor. ben ise kasayı sadece kapaktan göreyim diyordum. belki evime yakın oto boyacısını ikna edebilirsem güzel metalik bir yeşil düşünüyorum. boya işini halledemezsem azcık transparan lı filan olsun bizim olsun modunda hizmete sokacam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir Dh üyesiyim hatta üye olmadan geçirdiğim bir 5 sene vardır. Hep bu konularla alakalı açılan başlıkları incelerdim. Zaman değişti forum evrim geçirdi ama bu başlık beni o eski Dh kafasına döndürdü. Kasa çok başarılı duruyor. Son halini görmek isterim. Takipteyim. Tebrikler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moffaka M kullanıcısına yanıt
    eskiler hepimizin içini yakıyor. ah eskiler ah. değerini bilemeden tükettiğimiz yıllar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.