Şimdi Ara

Kendi işinizi kurmaktan neden korkuyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam bu konuda haklısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzetme biraz garip gelebilir ama ticaret ameliyat yapmak gibidir. Ciddi tecrübe ve bilgi birikimi gerektirir. Saatler süren ameliyat gibi bir hata ciddi sorunlara hatta, hayatınıza mal olur.

    Bakın bunu ticaret ile uğraşan biri olarak diyorum. Bir yıl önce sermayem vardı ama riske etmedim. Çünkü ticaret namına bilgim ve tecrübem sıfırdı. Öncesinde bilgisayar ile konuşmaya başlayan bir beyaz yakaydım. 1 sene öncesinde de bar tuvaletine pas pas atan, yeri gelince servis yapan, yeri gelince barda kokteyl yapan biriydim. Şimdi +200 kişiye hizmet veren, part-full olmak üzere 25 kişiye iş sağlayan bir işletmenin işletmecisiyim.

    Bakın 1 yılda buradan buraya geldim ama hala kendi işletmemi açmak, işletme ortaklığına girmek için 3 4 senem var. Evde turşu doldur sat, evde bilmem ne yap sat, 10.000TL var şunu şunu yap ile ancak bir ay gidersiniz, 2. ay tepetaklak.

    Ticarette kolaya başvurmayın. Türk insanı gibi dolandırıcılığa başvurmayın. Ermenilerin başvurduğu gibi zorlu yollara, dürüstlüğe başvurun. Gerisi zaten geliyor.




  • Para kendi işini kurmakla veya çalışmakla kazanılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetMark

    Bu mesaj silindi.
    birileri rakip istemiyor
  • 15 yil özel sektörde çalistim. Sube kapaninca issiz kaldim. 6 ay boyunca ahşap ve ahşap oyma uzerine yogunlastim. Sonuc asagida.
    Kendi işinizi kurmaktan neden korkuyorsunuz?
    Kendi işinizi kurmaktan neden korkuyorsunuz? Dogru yoldamiyim bilmiyorum ama bunu denemeden baska bir ozel sektorde köle olmamak icin elimden geleni yapacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yurt dışında açtığın dükkan için DEVLET adam gibi müslüman gibi DEVLET senden 1 yıl boyunca vergi almıyor. AYRICA orada açtığın dükkan için VAMPİRLER diye tabir ettiğimiz devletinden sonra İTFAİYE ve BELEDİYE gibi PARAZİTLER yakana yapışmıyor!

    Daha ne diyeyim size? Ne zaman at gözlüklerinizi çıkaracaksınız? Hani örnek alıyorlar ya Avrupayı, alsalar ya bunu da örnek olarak da görsek bunlar ne kadar ADAM?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 9 Aralık 2019; 11:28:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.