Şimdi Ara

Kendi antrenörlük puanlarını artırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oyuna antrenörlük puanları en dip seviyeden başladım. ingilterenin en alt liginden takım aldım falan. şu an yıl 2026 teknik taktik özelliklerim arttı güzel seviyeye geldi ama disiplin 3 uyum 1 gençlerle çalışma 1. bunları nasıl artırabilirim? özellikle disiplin önemli çünkü antrenmanlarda yıldızı etkiliyor.



  • Uyumun artması için farklı ülkelerde çalışmanız gerekiyor. Disiplin için oyunculara verdiğiniz cezalar veya uyarılarla artıyor. (verdiğiniz sözleride tutmanız dahil)
    Gençlerle çalışma için genç yaşta oyuncuları oynatmanız ve bireysel olarak antremanlarıyla ilgilenmeniz etkiliyor
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    oyuncu disiplin cezalarını 1 kere bile atlamadım. her kırmızı kart ve antrenmana katılmama durumunda ceza verdim. verilen sözleri de tuttum. zaten ya sözleşme imzalama sözü ya da takımdan gönderme sözü oluyor. ona rağmen 8 sezonda 1 puan bile artmadı. genç konusunda da takımın yaş ortalaması 23 falan. 25 kişilik kadroda 7 tane falan alt yapıdan çıkan ya da 18 yaşında alıp yerli statüsüne soktuğum oyuncu var. antrenman olarak da mevki çalıştırma + oyun tercihi antrenmanlarını ben belirliyorum. farklı bir durum var yani. sizin dediklerinizi zaten normal modda oynayan herkes 3 aşağı 5 yukarı yapıyor
  • Hmm çok enterasan. Hangi takımı yönetiyorsun? Aylık, yıllık menejer ödülleri kazandın mı ve yönettiğiniz takımla ne tür başarılar kazandın?

    Ben 9 ile başlamıştım 12 sezonda şuan disiplin seviyem 17 oldu. Uyumum sadece 1 takımla sürekli oynadığım için hiç artmadı. Geri kalan tüm özellikler çok gelişti.

    Aşağıdaki görseller kariyere başlarken ve şuanki özelliklerimi görebilirsin. Bişeyleri eksik yapıyorsun belli ki.

    Kendi antrenörlük puanlarını artırma

    Kendi antrenörlük puanlarını artırma
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 2 uefa 1 cl 2 süper kupa 1 dünya kulüpler kupası 2 carabao cup 1 fa cup 1 community shield kazandım. diğer başarılar alt lig başarıları. fransa ile uluslar ligini kazandım. çok zaman harcatıyor diye istifa ettim. premier ligi kazanamadım.Kendi antrenörlük puanlarını artırmaKendi antrenörlük puanlarını artırmaKendi antrenörlük puanlarını artırma




  • Gelişimin gayet iyi aslında. Sadece disiplinde pek fazla gelişmemişsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.