Şimdi Ara

Kelebekler Vadisi'nde Çadır Festivali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün durup durup memleketim Kaş'ı ve ilk göz ağrım Kelebekler Vadisi'ni düşünürken neler olup bittiğini merak ettim.. Bir de ne göreyim, geçen yıl yeni sahibi Dursun abiye kavuşan vadi de Mayıs ve Haziran ayında çadır festivali yapılacakmış..

    Yıllardır giderim, yine konser v.s gibi şeyler olmuştu ama bu sefer ki kadar ciddi değil..

    Hayko, Bedük, Feridun Düzağaç, Pamela ve Atiye sahne alacak. Üniversitelilere hitap ettiği için tarihleri de sınavlara göre ayarlamışlar..

    Ben direkt davetli olarak orda olacağım, gitmek isteyenler buraya daha resmi bilgiler için http://www.cadirfestivali.com/ buraya bakabilirler. Facebook sayfası dahttps://www.facebook.com/cadirfestivali

     Kelebekler Vadisi'nde Çadır Festivali







  • kazo34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben bir şey sormak istiyorum. yakın bir zamanda fethiyeye gezi planımız var bir kaç arkadaşla. ölüdenizden kelebekler vadisine geçişte bir tekne turuna katılmak zorunda değiliz sanırım araştırdığım kadarıyla ama biz nasıl yapsak karar veremedik. birincisi kendimiz bi tekneyle geçip vadiyi öyle gezip vadiden tekne turuna katılma imkanımız olur mu? (çünkü tekne turları vadide bir buçuk saat mola veriyor sanırım, vadiyi gezmek için yeterli olmayabilir diye düşünüyoruz) koyları da görmek istediğimiz için de tura katılmak istiyoruz. bizde şöyle yapalım dedik kendimiz tekneyle geçelim sabahın erken saatinde vadiyi istediğimiz kadar gezdikten sonra tur varsa vadiden koylara tura katılırız dedik ama vadiden tur var mı yok mu araştırdım fakat bulamadım birde varsa tur günlük turlarda oluyo ama bu tarz bi turda açıkta yuzme şansımız olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killsomething -- 17 Haziran 2013; 18:37:53 >
  • Ölüdeniz'den direkt Kelebekler Vadisi'ne giden tekneler var. Çok ucuza götürüp getiriyorlar. Saatleri v.s her şeyi vadiyi arayarak öğrenebilirsin. Vadiden bildiğim kadarıyla tekne turu yok. Yani diğer koylara. Dediğin gibi tekne turları çok az bir mola veriyor ve burda geçirdiğin zaman sana yetmeyecek.

    Bence şöyle yapın. Kelebekler Vadisi'nin içinde olmadığı bir tekne turuna katılın. Daha sonra tekrar vadiye tekneyle gidip atıyorum bir gün oralarda takılın.
  • been hafta sonu gittim eğer bu tip bir tatil sevmiyorsanız-elektirik yok gibi birşey-tel çekmiyor doğru dürüst -sıcak-börtü böcek sakın gitmeyin.

    kendi adıma ben belli konfor bekliyorum

    denizin rengi muhteşem günlük tekne turu var gidiş geliş 20 tl gidip gezip dönebilirsiniz
  • Geçen hafta oradaydım, bu da videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=NSTcS2gPon8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.