Şimdi Ara

KELEBEK MOBİLYA REZALETİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konu yanlış yerdeyse doğru yerdede açarım kusura bakmayın.


    ÖZET:KELEBEK MOBİLYA KENDİ İŞYERİ TARTAFINDAN PARAMIZIN GASPINA SESİZ KALIYOR.


    21 Ocak'ta verdigimiz siparis sozlesmeye gore 10 gun opsiyonlu 10 Mart tarihinde teslim edilecekti. 4 Martta bizi arayip yarin teslim edilecegi bu yüzden ödemeyi yollamam istendi bizde kelebek markasina guvenip ucretin tamamini yolladik.Ertesi gün kurulum ekibi sabah gelecekken aksam sularinda geldi ve

    gardolapta mentese ve dolap kulpu eksik , şifonyerde ayna eksik , yemek masasi eksik ve bazali karyola eksik sekilde kurulum yapip gittiler. Telefonla ulasip bilgi aldigimizda depoda kalmistir en kisada surede yolluyoruz vs gibi cumlelerle bizi gecistirdiler.Bir kac gun sonra sadece yemek masasi geldi.

    Subeye ulasabildigimiz zamanlarda bizi oyalayip durdular.Gittigimizde de bugun yarin gelecek seklinde oyaladilar ancak sonradan bazanin 8 Nisanda uretilecigi bilgisini verdiler yani opsiyonlu sozlesmemizden 18 gun sonra uretilecegi soylendi diger eksiklerle alakali ise hala bir bilgi alamadik.

    Iade etmek istedigimizi hem subeye hemde cagri merkezinize 3 4 kere bildirmemize ragmen hala bizi oyalayip sonrada iade edilmeyecegini soyluyorlar su an hizmet alamamamiza ve gunler gecmesine ragmen param iade edilmiyor bu nasil bir hizmet anlayisi anlamadım ben.


    Cimer ve Linkededinden kelebek mobilyayı etiketleyip yazdım başka önerilere açığım








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.