Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.112
Cevap
359
Favori
816.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt

    Türkiye'ye özel cihazlar yok.


    https://t.me/KeeneticTURDuyuru


    Burayı takip edebilirsiniz.

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Geliştirici 3.6.7 denemeni tavsiye ederim.

  • içeriğe bakarsan eğer, tr sayfalarında indirilebilir firmware yok iken bu verdiğim linkte var. tek fark ne olabilir? "dil" bunun haricinde, tr sürümü çıkmadan, onaylanmış ve yürürlüğe giren bir firmware'i daha erken indirebilirsin. ayrıca beta sürümü var diyor bak bir üye de. beta sürümünü de buluruz ama ben esas yazılıma bakmak istediğim için bir firmware bulayım dedim. KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları  şimdi keneetic'in os sürümü, bir dd-wrt mi yoksa open-wrt mi? yoksa başka bir grubun ürettiği ve geliştirmeye devam ettiği bir os sürümü mü? buna bakmıştım. ilgi çeker diye link paylaşımında bulundum. eksiği yok fazlası var. mesela wrt sürüm kullanan bir cihazın yazılımı otomatik olarak güncellenebileceği gibi (beklersin) sürüm kararlı bir sürüm ise beklemeden manuel de güncelleyebilirsin. keneetic buna izin veriyor. senin demek istediğin de bu ve bunun farkındayım. KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları 





  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt

    Verdiğin linkte Türkiye cihazlar yok diyorum sadece.



    Ben size TR için FW'leri olduğu linki şuraya bırakayım.


    https://yadi.sk/d/-rQH6Nn1Bm-a1A/(Release%20Firmware)%20All%20Keenetic/TR

    https://drive.google.com/drive/folders/1OagXa-XcUhVEon-TMNyFPlx1WSskjsEd

    https://cloud.mail.ru/public/LBHc/5nH5Upk59/(Release%20Firmware)%20All%20Keenetic/TR/



    KeeneticOS , Linux tabanlı bir işletim sistemi. Yazılımı yada yazılım doğası ile çok alakam yok. Açık kaynak kodu arıyorsun tahminim. Kendin de güncelleyebilirsin, kendini de otomatik günceller. OPKG kurulunu ile Entware kullanırsın. WRT ayağına geldi yani.


    Zyxel'den gelen bir firma olduğunu not olarak bırakayım. 2.x NDM sürümleri Rus pazarında satılan cihazlar içindir. Türkiye ve yine Rusya'da olan Keenetic markalı cihazlar 3.x sürümünü kullanır. Ama fabrikasyon Zyxel yazılımı ile gelir.


    Ekleme: https://help.keenetic.com/hc/tr/sections/203198569-Dosyalar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 1 Aralık 2020; 21:28:57 >




  • bence flash ve ram destekliyorsa, sürüm denenebilir olmalı diye düşünüyorum. çünkü yazılım versiyonlarının isimlendirilmesine bakınca, bana makul geliyor. KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları  ama iss tarafında uyumsuzluk olabilir mi? belki olabilir. kurtarma yazılımı da olduğu için cihazların tr'de olmamasını ben sorun olarak görmüyorum. cihazım olsaydı mutlaka denerdim ve tahminim de yükleme yani güncelleme gerçekleşirdi. kanaatim bu yönde.

  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi düşünenler kullandıktan sonra ihtiyaç duymuyor sanırım. :))
  • teşekkürlerKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları 

  • Arkadaşlar bende yaklaşık 5 aydır sorunsuz olarak keenetic extra dsl kullanmaktayım. Ancak son zamanlarda delirtecek düzeyde ip çakışması yaşıyorum. Sürekli ya pc girmiyor nete ya felefon elle ip atıyorum. Bu arada Bi ara modem kendi kendini sürekli yeniden başlatıyordu. Modemi 3 ayrı katta birlikte kullanmaktayız.ayrıca tendanın repater menzil genişleticisi ve birde yazıcı bağlı ağa. Bunların dışında televizyon telefon pc toplam 10 cihaz bağlı hemen hemen. Bunun modem üzerinde bi ayarı varmıdır Allah rızası için şu sorunu çözebilene çok dua edicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • must@fa M kullanıcısına yanıt

    Çakışmalar diğer marka ap yada routerlardan kaynaklı olabilir mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

    Çakışmalar diğer marka ap yada routerlardan kaynaklı olabilir mi?

    Hocam inan hiç bilmiyorum ama inan delirtti artık. Daha önce böyle bir durum yoktu. Alt kat komşumuz köydeydi onlar geldikten sonra oldu gibi sanki.Onlardada 3 telefon bi laptop bağlı. En son çare tek tek bütün telefon bilgisayar tabletlere elle ip atamak olucak sanırım. Ama hiç anlam veremediğim şey bu modem zaten otomatik ip atamıyormu? Nasıl oluyoda ip çakışıyor çözemedim. Bunun modem üzerinden bi ayarı yokmudur acaba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • must@fa M kullanıcısına yanıt

    VDSL ayarları yada Ev segmenti ayarları altındaki IP ile ilgili alanların ekran görüntülerini atar mısınız?

    Birde cihaz listesi.




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must@fa -- 2 Aralık 2020; 3:8:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • must@fa M kullanıcısına yanıt
    Bazı bilgileri gizlemeden yollamış oldunuz ekran görüntülerini. Özellikle TTNet kullanıcı adı gibi. Birsey olmaz kolay kolay ama siz yinede fotoları kaldırın.

    Tenda bagli değil iken sikinti yok gibi. Temsa repeater olarak kullanırken DHCP mi açık ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

    Bazı bilgileri gizlemeden yollamış oldunuz ekran görüntülerini. Özellikle TTNet kullanıcı adı gibi. Birsey olmaz kolay kolay ama siz yinede fotoları kaldırın.

    Tenda bagli değil iken sikinti yok gibi. Temsa repeater olarak kullanırken DHCP mi açık ?

    Uyarı için teşekkürler, gözümden kaçmış sildim fotoları. Şöyle söyliyim dün tendayı çıkarttım yinede devam ediyordu sıkıntı. Bu dhcp dediğiniz hangi sekmede bilmiyorum akşam eve gidince ekran görüntüsü alıp atıym yine. Yanlız şöyle bi durumda var bu tendanın tekrarlıyıcısına farklı bi isim ve şifre verip deniycem bide. Belkide bundanda olabilirmi acaba. Şu anda tendayla birlikte tek bir ağ olarak gözüküyor çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • must@fa M kullanıcısına yanıt
    Ağ kurulumunuzu bastan gözden geçirmek gerek. X üstüne Y yi direk bağlamak problemlere sebep olur.

    Cihazları birbirine uygun modlarda çalıştırmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 2 Aralık 2020; 11:41:16 >
  • arkadaşlar 1 ay olmadı daha turknete geçtim kendi altyapıları var 100 mbit alıyorum modemim omni. ilk bağladıklarında 90 mbit alıyordum kabloyla şu an 70 lere düştü, fakat başka bir sorunum teknik serviste ki arkadaş anydeskten bağlandı anydesk bağlantısı kopmuyor ama benim sürekli internetim evde gidiyor cihazlarım internete girmiyor o sırada ama adamın anydesk bağlantısı kopmuyordu bu nasıl olabilir modemde mi bir sıkıntı var acaba yardımcı olabilir misiniz?

  • must@fa M kullanıcısına yanıt

    keşke almışken routuru da aynı marka alsaydınız böyle uğraşmazdınızKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları 

  • Keenetic modem ve router kullaniyorum. 3 kere kendi kendine baglanti kopma hatasi oldu. Müşteri hizmetlerini arayarak her seferinde yaklaşık 30-40 dk lık bekleme ve ugraş sonucu beta sürümlerine geçerek vs çözebildik. Bugün gece saat 2 de cihaz yine çevrimdışı olmuş. Internet yok gözüküyor. Evdeki bütün güvenlik kameralari vs de iptal olmuş dogal olarak.Bıktım bu keeneticden artik bugun de ariycam kesin çözüm bulamiyolarsa kaldirip aticam modemi çöpe. Birdaha işim olmaz bu firmayla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 3 Aralık 2020; 7:57:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    keşke almışken routuru da aynı marka alsaydınız böyle uğraşmazdınız 

    Hocam nasıl bi sorun bu anlamadım. O kadar ilginç şeyler oluyor ki çıkamadım işin içinden. Yan routerdan değil gibi bu sorun. Dün laptopumda internet yok uyarısı veriyordu. Komple resetledim modemi. Yeniden kurdum. Bu sefer babamın tüm cihazlar çalıştı benim telefon internet yok uyarısı veriyordu. Bende kendi telefonuma statik elle ip verdim böyle şimdilik çözdüm sorunu. Tabi alt iki katta cihazları ne durumda bişmiyorum ama dün öğrendim en alt katta amcamda repeater bağlamış habetim yoktu. Ama 1 sene olmuş bağlayalı, bu internet yok sorununu son 1-2 aydır yaşamaktayım. Bunun tek çözümünü tek tek tüm cihazlara elle ip atamaktan başka bi yol şimdilik bulamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • must@fa M kullanıcısına yanıt

    en iyisi tek kullanmak aslında bu kadar çok bağlantıda demek ki modem isyan etti artıkKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları  şaka bir yana ilginçmiş gerçektenKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları 

  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.