Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.192
Cevap
360
Favori
821.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    sen açık bırak ben kapatırım
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    ip tv kullansan 7/24 çekmezdin... kablo tv abonesine kablo tv web ücretsiz onu deneyebilirsin...
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Güzel bir paylaşım olmuş ISP ile ilgili yazdıklarına A dan Z ye katılıyorum. ISP çağrı merkezindeki arkadaşlar destek vermemek için eline geçen ilk fırsatı değerlendirmek için mşterilerini yalan yanlış yönlendirmeleri yüzünden konu ile ilgili pek bilgi sahibi olmayan kullanıcıları cihazı iade ettirip bu kadar özelliği olan ve kullanan kullanıcıları tarafından çok yüksek müşteri memnuniyeti olan bir markayı kullanmamasına sebep oluyorlar.

    Bir işlem için ISP firmamı aradım modemin markasını sordular söyledim bu modemi desteklemediklerini söylediler ya arkadaşım hadi biz biraz bu işten anlıyoruz da senin söylediğine inanmadık ya bu işten anlamayan bir sürü insn var keenetic modemi desteklemiyoruz dediğin an adam ürünü gidip ya iade edecek yada uğraşmak istemiyorsa gidip kenara kaldıracak yazık günah değil mi? Keenetic marka ürünlerin web arayüz bilgileri bizde bulunmuyor firma ile iletişime geçip kurulum vb. ayarlarınızı kontrol ettirin demek bu kadar zor mu ???




  • Keenetic Extra DSL modemimi bugün kurdum. VDSL'ye geçiş için aldım. Şu an ADSL olarak kullanıyorum. Performans kısmından anlamam ama gördüğüm ufak tefek olumsuzlukları yazmak istiyorum:

    *Splitter'dan modeme gidecek kablo 5 cm sanırım. Eğer iki katı uzunlukta olsa maliyeti ne kadar artırabilirdi? Bu kadar kısmaya değer mi?
    *Açma-kapama düğmesi olmalıymış.
    *Önemli bir durum değil ama anten bence çok şekilsiz. Yuvarlak olsa daha şık olabilir.

    İki de sorum var:
    *Üstündeki bilgilendirme etiketini henüz sökmedim. Hiç sökmesem sorun oluşturur mu? Sizler söküyor musunuz?
    *Ürünü direkt kurup ADSL bağlantısını yaptım ve kullanıyorum. Kablosuz ağın kapsama alanını genişletmek ve bağlantı kalitesi için özel olarak yapılması gereken bir ayar var mıdır? Varsa nedir?

    Teşekkürler ederim.
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    hiç fark etmez yine uyurken kapatırdım bu arada bölgemde kablolu tv yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Temmuz 2020; 19:46:30 >
  • Türknet çökmüş diyorlardı düzeldi mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    cihazı kullanmayı düşünüyorsanız etiketi sökmeniz yerinde olur,ısı kaynaklı bir süre sonra sökmesi zor olabilir veya kalıntı bırakabilir diye düşünüyorum..

    kablosuz ağ ayarlarının alt kısmında maksimum iletim seçeneği aktif edersen belki fayda sağlar. anten açısı ve modemin duruş şekli azda olsa etki edecektir diye düşünüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Başkan genellikle cihaz üzerinden çıkan telefon kabloları kullanılmadığı İçin firmalar kısa kablo kullanmayı tercih ediyorlar maliyet olarak düşünülebilinir ama bana kalırsa çöpe gidecek yada hiç kullanılmayacak bir kablo İçin en doğrusu olduğunu düşünüyorum tabi bu benim fikrim.

    Açma kapama düğmesi artık yeni nesil tüm cihazlarda yok dönebilecek kadar az sebebi ise ürünlerin enerji tüketimi minimum olması ben evde set top box digitürk LG tv android tivi cihazları kullanıyorum hiç birinde açma kapama tuşu yok .

    Kablosuz performans İçin web sitesinde çok güzel makaleler mevcut o makalelere mutlaka göz atmanı öneririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2 hafta kadar önce 3.4.6'ya geçmeye zorladım modemi. Zaten benim modem güncellerken hep sıkıntı çıkarıyordu. Sürekli %50 kalıp ekranı kapatıyor, aynı sürümde kalıyordu. Neyse güncelledik 3.4.6'ya ama o günden beri net tat vermiyor. 2 gün önce eve geldim. Geliştiri alpha 12deyiz. Bugün yine 5-10 kez internet gitti. Netspeed arıyorum bizde hala hatta bağlı görünüyorsunuz diyor.

    Hat değerlerim de şöyle; Bundan iyisi Türkiyede kaç kişide vardır bilemiyorum.
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları

    Işıklar yeşil yeşil yanmaya devam ediyor. Modem bağlantı koptuğunu söylemiyor. Balkonda oturuyorduk netspeed arayıp hattı resetlemeden önce aldığım ekran görüntüsü. Grafiğe de bakın. 1 saat boyunca net yokmuş. Sürekli 1-10 arası kbit netten bir veri alışverişi görüyor. Işıklar yeşil yeşil. Adguard DNS yüzünden midir bilemedim. Şimdi hat resetlendi ve adguard dns kapattım. Aradığım kişi diyor ki gün içinde sürekli bağlıymışsınız kopma göremiyorum. Halbuki 10 kez falan gitti. Modem güç kablosunu sök tak yapınca net geliyor. Bilmem kaç dakika sonra yine gidiyor.

    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları

    Modemi çok sevmişiz herhalde. Sorun onda çıkıp hevesimizi kursağımızda bırakacak görünüyor :(

    Şunu da ekleyeyim hatta şöyle bir tuhaflık oldu. Evde kablolu kablosuz kimse nete giremezkenhttp://192.168.1.1/'den modeme kendini stabilden geliştiri sürüme güncelle dedim ve işletim sistemini indirdi ve güncelledi. Bu nasıl oluyor? Sizce ne yapmalıyım? Modemi göndereyim mi keenetic mi arayayım?




  • hocam keenetic giga modeli vdsl hatta uygunmu.modem olarak kullanılır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    Keenetic Giga'da VDSL modem yok.
    Sadece Extra ve Omni modellerinde VDSL modem var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı, stabil, DNS önerebilecek var mı ? Yaklaşık 2 aydır keenetic modem içersinde bulunan adguard dns i kullanıyordum. Nperf testlerinden ortalama 1.2 saniye civarı görüyordum. Son 2 gündür DNS e bir şeyler oldu herhalde. Download upload ping de herhangi bir sıkıntım yok ama sitelere bağlanma sürem arttı KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Merhaba evimizde turktelekom hipernet altyapısı var ve 2 ay sonra sözleşmemiz bitecek. Başka bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyoruz ama büyük ihtimalle gene vdsl olacak gibi. Keenetic extra vdsl almayı düşünüyorum ama ilerde fiber bağlanırsa bu modem uyum sağlar mı ve operatörler modemden dolayı sıkıntı yaratır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keenetic Viva. Hepsiburadadan 406 TL ya aldım. Paket geldiği gibi duruyor. Ev Fibermiş. TTKOM kendi modemini kurdu. 350 TL ya elden İzmir Buca da verebilirim. İhtiyacı olan PM atsın. Tşk.
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Kopma sorununu ben de yaşıyorum. Modemi aldığımda üzerinde 3.4.6 sürümlü yazılım vardı. Günde 3-5 kere mutlaka kopuyordu. İlginç olan şey şu ki sadece DSL hattı değil wifi da kopuyor. Bir arkadaşımda bu modemin 3.3.16 sürümlüsü var, ona sorduğumda sadece iki haftalık dilimde bir kere kopma olduğunu söyledi. Belki düzelir diye onun modemden 3.3.16 sürümlü yazılımı alıp benim modeme yükledim ama kopma sorunu düzelmedi. Şimdi 3.5.12 (Alpha) sürümü yüklü. Birçok şey denedim ancak bir türlü kopma sorununu çözemedim. Eski modem Airties 5453, onu taktığımda kopma yapmıyor. Yani hatta sorun olmadığından eminim, zaten bina yeni ve santral uzak değil. Bu arada, Airties ve Keenetic denemelerimi hat ADSL2+ iken yaptım. Dün itibarıyla VDSL2'ye geçiş yaptım, o yüzden Airties ile deneme yapma olanağım kalmadı.

    Bu modemin özelliklerini çok seviyorum. Ev ahalisi cayır cayır video izlediğinde PUBG pingim çok yükseldiği için bu modemi tercih etmiştim. Malum, hız kısıtlaması özelliği var. Bunun yanı sıra, şu an kullanmasam da WPA3'ü desteklemesi, ayarları değiştirmek için yazılımın verdiği özgürlük, çift bantlı wifi, yazılımın sürekli geliştirilmesi, hazır DNS paketleri sunması gibi birçok özellik ile piyasada sağlam yer edinecek diye düşünüyorum. Bilenler hatırlayacaktır; dümdüz uydu alıcıları ve bir de Dreambox uydu alıcıları vardı, işte Keenetic, ev kullanıcıları için, modem piyasasının Dreambox'ıdır. Bağlantı kopması ise sanırım benim gibi az sayıda kişiye has ve umarım acilen bir çözüm bulunur. Eklemek istediğim bir şey daha: Başkası bu sorunu yaşadı mı bilmiyorum ama 3.4.6 sürümünde evdeki iki cihaz bir türlü otomatik IP alamamıştı. Bu sorunu modemdem elle IP atayarak çözmüştüm. Alpha sürümünde böyle bir sıkıntı yaşamadım.

    Bugün itibarıyla bazı yeni ayarlarla deneme yapmaya devam edeceğim. Umarım şu kopma sorunu düzelir de bir oh çekerim.




  • BlackRooster B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kopma sanki çözüldü gibi. Bütün sebep bence adguard dns çıkacak gibi duruyor. netspeedde sıkıntı yaptı bana sorarsanız. Şu an dünden beri hiç gitmedi. Hattım resetlendi netspeed tarafından belki o da sebep olmuştur ama bilemiyorum. Eğer WİFİ de kopma oluyorsa sebep %90 kanaldır.https://lizardsystems.com/wi-fi-scanner/ şu programda görünen wifi adreslerinin channellarını bir kontrol edin. Milletin olmadığı bir channel'a ayarlayın derim. Hatta ben dinamik olarak değişken seçtim nasıl karar verecek modem göreceğiz. Kanal değiştirmesi için netin gitmesi lazım kanımca ama 2.4 ve 5 ghz wifileri ayırmayıp 5 ghz'i dinamik yaparsanız kanal değişiminde kopma işi de olmaz kanımca.




  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Hocam darısı benim başıma. Ben modemdeki farklı DNS'ler ile ve DNS'siz de denedim. Kanal olayını da hem otomatik hem de elle ayar yaparak denedim. Şimdilik 2.4 GHZ bandını 11, 5 GHZ bandını 36 nolu kanala ayarladım. Bakalım nasıl sonuç verecek. İkisi birden kopuyor derken sanırım modem çözemediğim bir nedenden dolayı kendini yeniden başlatıyor ama bunun hakkında net bir şey söylemek için DSL ve wifi koptuğunda modemin yanına gidip kontrol etmem gerek. Hani wifi bağlantısı devam ederken sadece DSL hattı kopsa tamamen DSL kısmına odaklanacağım ama durum öyle değil.
  • Arkadaşlar kolay gelsin. Telekom fiber bağlantım tamamlandı kendi verdikleri ZTE modem yerine Extra Dsl modemimi kullanıyorum tüm bağlantılar tamam sorunsuz kullanıyorum. Fakat şöyle bir problem var LG televizyonumda netflix bir türlü bağlanmıyor 8-20 hata kodu veriyor telefondan ev internetiyle bağlanabiliyorum. Ne yaptıysam düzelmedi. Acaba modemin bi engellemesi filan mı var. Yardımcı olur musuz.
  • watan kullanıcısına yanıt
    alttaki dns leri girip deneyin.

    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Temmuz 2020; 19:53:5 >
  • Ana modemim keenetic Omni DSL aynı modemden bir adet alıp internet paylaşıcam 2.modem olarak yapmadım. Destek olur musunuz rica etsem ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.