Şimdi Ara

Kedimin parmağı kırıldı. Lütfen yardım edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kedimin parmağı kırıldı. Lütfen YARDIM edin!

    Merhabalar, 10 gün evvel kedimin parmağı kapıya kısılarak kırıldı. Hemen veterinere gidip röntgen çektirdik. Veteriner parmağı yerine koyacağını ve alçıya alacağını söyledi. Veterinerdir dedik güvendik kabul ettik. Süreci takip etmek için dün bir röntgen daha çektirdim. Hiç bir gelişme olmamış. Veteriner kemikleri dahi uç uca getirmemiş. Derhal başka bir veterinere gittim. Veteriner alçıyı çıkartmamız gerektiğini söyledi. Bir talihsizlikte alçıyı çıkarırken oldu. Meğerse ilk gittiğim veteriner hiç bir koruyucu koymadan direkt olarak kızımın ayağını sarmış. Alçı da derisine yapışmış. Çıkarırken maalesef bir miktar kanadı. Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olun. Fotoğrafları eke koyuyorum. Bu parmağın platin veya herhangi bir materyal ile sabitlenmesi gerekir mi? Yurt dışında olduğum için danışabileceğim herhangi bir veteriner hekim maalesef yok. Nazlı kızım yardımlarınızı bekliyor. İlk fotoğraf 10 gün önce olayın olduğu güne ait. 2. fotoğraf ise dün çekilen röntgene ait. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok ama çok teşekkür ediyorum.


    Kedimin parmağı kırıldı. Lütfen yardım edin!
    Kedimin parmağı kırıldı. Lütfen yardım edin!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkova -- 13 Temmuz 2021; 15:29:55 >







  • Bu altforuma giren sayısı az. Konu dışında açmanızda yarar var

    Edit: Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenelKültürAbidesi -- 14 Temmuz 2021; 12:6:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ederim.

  • Hayvan kırıklarıyla çok uğraştık... Tecrübe çok önemli. Onların eklemleri, vücutlarının onarım hızı, her şeyleri çok farklı. Platin çiviler de çok zor oluyor, bizim gibi kendilerini korumuyorlar, sabitlemek için çok güçlü ve kaba implantlar kullanılıyor. Bunlar ustalık, stratejik karar ister. Bir köpeğin bacağı bu yüzden ampüte oldu. Büyük bir kliniğe götürmüştük.


    Tek bir şey söyleyebilirim, gri saçlı iyi veterineri bulmanız lazım.

  • Çok geçmiş olsun,ilk gittiğiniz veterinerin bilgilerini paylaşırsanız başka evlatlarında canı yanmasın, büyük ihtimalle en iyisi kırık olan yerden o parmağı ampüte etmek olacaktır. Evde beslediğiniz için hiç bir sorun yaratmayacaktır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.