Şimdi Ara

Kedim kısırlaştırma ameliyati veteriner hatasimi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    İste kizandan cikinca hemen aldi o donemde yemek yemiyordu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kedimöldü K kullanıcısına yanıt

    neden kizginlik tan hemen sonra aldi anlamadim ? yemek yemiyor diyorsunuz acaba hastaligi felan mi vardi. ne olur sanki 1 hafta sonra? yapsa? evladi gibi sevecek veteriner bulmak gerekiyor.. İnternette var mi mekan yeri?

  • Kizginlik doneminde yemek yemiyordu iste niye aldi derseniz para icin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

    neden kizginlik tan hemen sonra aldi anlamadim ? yemek yemiyor diyorsunuz acaba hastaligi felan mi vardi. ne olur sanki 1 hafta sonra? yapsa? evladi gibi sevecek veteriner bulmak gerekiyor.. İnternette var mi mekan yeri?

    gidip pataklayalım adamı

  • dostum başın sağolsun, benim de dişi kedim kısırlaştırma ameliyatı sırasında kalbi durmuştu, veteriner kalp masajıyla yaşatmıştı. maalesef veterinerden çok korkuyor ve teslim olmayan bir karakterde, o yüzden olduğunu düşünüyoruz. ölseydi ben de yıkılırdım ama şu anda 11 yaşında. artık kendimi, evcil hayvanların ömrünün kısa olduğu ve kendimi buna hazırlamam gerektiğini bilerek bir takım şeylere alıştırmaya çalışıyoprum. ve sonuncusu lütfen iyi bir veterinere götürün

  • Kan tahlili yapılmadan ameliyata sokulmamalıydı.Kedinin ilaca alerjisi var mı,bünyesi anesteziyi kaldıracak mı,öncesinde güçlenmesi mi gerek..Bunları bilmek için kan tahlilleri şart.

    Bazı arkadaşlar ücretlerden yakınmış ama böyle durumlarda parayı düşünmemek gerekiyor.Ciddi bir konuda bilgiye ve tecrübeye para veriyorsunuz diye düşünün.Benim kedimi kısırlaştıran veteriner hekimin ücreti genele oranla yaklaşık 2 kat pahalıydı fakat çok titiz,bilgili ve tecrübeliydi,kedimi 3 saat sonra teslim ettiğim şekilde geri aldım ve eve gelir gelmez oyun oynamak için diğer kedimi kovalamaya başlamıştı.

    Tekrar kedi sahiplenirseniz tahlil,serum,ameliyat sırasında ağrı kesici kullanımları,ameliyat sırasında makineye bağlanıp kalp ve vücut değerleri izlenecek mi,katı mı yoksa gaz anestesi mi olacak gibi uygulamaları özellikle sorun.(Gaz olanın daha sağlıklı olduğunu okumuştum ve veterinerim de öyle bilgi vermişti,hatta bazı ırkların genetik zayıflıklarından dolayı farklı ilaçlar kullandığını da anlatmıştı.)

    Örneğin bazı veterinerler hekimler ameliyat sırasında,özellikle erkek kedilere basit ameliyat diye serum bile vermiyorlar.Ama her genel anestezi ameliyatta böbreklerin beslenemeyip zarar görmemesinin önüne geçmek için baştan sona kadar serum verilmesi gerekli.Veterinerinizden,ameliyat sırasında gerekli olursa sonradan serum bağlarız gibi bir cevap alırsanız başka veteriner arayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaamoz -- 19 Nisan 2021; 17:41:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Millet zaten sıkıntıları söylemiş hasta zayıf tahlilsiz kediyi ameliyat yapmak para içindir şikayet et savcılığa suç duyurusunda bulun elinde ne belge var fatura falan var mı tahliller yok çok kötü bir olay

  • doktor kedini niye öldürsün. hata da olsa, ameliyatda öldürdü demek, adil bir yaklaşım değildir. hemen götürmeseydin keşke. kızan dönemini iyice bir geçirseydi. ben üç ameliyat biliyorum. ilkini unuttum kaç sene yaşadığını ama max sene yaşadı, söylesem şaşırırsın. rakam vermeyeceğim. ikincisi yeni sayılır olsun s. senesi. üçüncüsü ise şansına küssün, kısırlaştırıldı, arabanın altında kaldı. kısırlaştırmasaydık olurmuş ama nerden bileceksin. hayat..  

  •  

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.