Şimdi Ara

Kedi mi Köpek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba.ben tek başıma kendi stüdyo dairemde yaşıyorum.ev biraz küçük ama bir orta büyüklükte salonu birde büyük yatak odası var.daha önce annemin arkadaşının köpeğine baktım king charles cinsiydi evde yaklaşık bir hafta kadar benimleydi hiçbir sorun yaşamadık ama daha uzun sürede sizden bilgi alayım dedim.evde çok azda olsa hafif bi rutubet var ve oynayıp gezip dolaşacağı alan kısıtlı.işten akşam 5te dönüyorum gezip dolaştırabilirim ama bu rutubet konusu benim aklımı karıştırıyor günahsız bi yavruya körü körüne zarar vermek istemiyorum.şimdi size soracağım şey şu kedi mi almalıyım sizce köpek mi ? ben aşırı derecede kedi de köpekte seven biriyim ama bi köpek bana daha iyi olucakmış gibi geliyor yazın onunla geçiriceğim tatiller vs.sevdiğim köpek cinsleri boxer, american bulldog,rottwailer özellikle,jack russell teriyer,biraz golden ve sibirya kurdu.(yemek tarifi verirmiş gibi oldu kusura bakmayın)bunlardan biri olsun çok isterim özellikle rottwailer ve sibirya kurtlarına bayılıyorum.acaba bu cinslerden herhangi birini alsam evde bi sıkıntı olur mu rutubet vs açısından.yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hem kedi hem köpeğim var köpeklerim bahçede kedilerim evde sokaktada bir o kadar cana bakıyorum. Eğer bir canla hayat paylaşmak istiyorsan evde bir köpeğe anlattığın şartlarda bakmak eziyet olur. ama evde kedi kendi kendini geçindirebilir. Ben sıkılmasın diye ona birde arkadaş edindim (ikisi de sokaktan bu arada) ikisi de mutlu. kedi ve köpeklerin yaşam alanlarını değiştirdik artık insana muhtaçlar o yüzden kediler ev için daha uygundur bence. köpeklerin atması gereken enerjileri evde mobilyalarını parçalamasıyla hem sana eziyet hem ona olur.
  • küçük kopek türlerine bakmak sana haz vermiyorsa büyük köpek alıp evde zorlamamak lâzım. Diğer taraftan küçük canlı sizin hareket ihtiyacınızı kısıtlamadığı gibi(kutusuna koyarak heryere götürebilirsiniz) bakımı da kolaydır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi her türlü iyidir. Yalnız yaşıyorsanız sıkılmaması için 2 tane alın. Sabahtan mamasını, suyunu koyduğunuzda, kumunu da gün aşırı temizlerseniz dünyanın en tatlı ve en zararsız hayvanları. Köpekte bir gün dışarıda arkadaşında vs. kalma şansın yok, günde 2-3 kez tuvalete çıkarmasan olmaz, bakımı ayrı dert.
  • Küçük köpeklerin mesanesi de küçüktür. En az 2 defa tuvalete cikarman lazim. Cidden kopege bakmak zor ya bahçe olacak ya da sürekli ilgleneceksin. Tek olmasan köpek al derdim ama en iyisi kedi alman. Iran kedisi oneririm ama tuylerini taramayi unutma her gün :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.