Şimdi Ara

Kazançlı firma devri (Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konuyu doğru yere açtığımdan emin olamadım, istenilirse taşınabilir.

    Firma Özellikleri

    Firmamız 2006 yılında kurulmuştur, ağarlıklı olarak web tasarım çalışmaları yapmaktadır, web tasarım çalışmaları işlerin yaklaşık %70’ini oluşturmaktadır, %30’lik grup ise web yazılım,grafik tasarım, fotoğraf çekimi… vs diğer benzeri işler üzerinedir.

    Firmamız kurulduğundan bugüne kadar sadece 1 defa ofis değiştirmiştir, ilk ofisimizde yaklaşık 4 yıl şimdiki ofisimizde ise yaklaşık 3 yıldır ikamet etmekteyiz.
    Müşterilerimizin tamamına yakını Ankara firmalarıdır ve yine tamamına yakını büyük ölçekli firmalardır.

    Şu ana kadar ciddi anlamda bir pazarlama çalışması yapılmamıştır, müşteriler daha önce çalıştığımız firmaların yönlendirmesi ve firma sitelerinin altındaki logomuzdan bizi bulmaktadırlar.

    Şu ana kadar çalışılan firma sayısı: 200+
    Aktif çalışılan firma sayısı: 20+
    Hosting Müşterisi: 50+ (aldığımız yıllık ücret ortalama yaklaşık 100 USD + KDV ) Hosting işini son zamanlarda yaptık, eskiden müşterilerimize hosting sağlamıyorduk, üzerine eğilinirse referanslar sayesinde bu seviyede sürekli müşteri kazanılır. İnternet sitesi ve satış sistemi hazırdır.

    Ofis Durumu:
    Minimum 8 kişilik ofis mobilyalarımız mevcuttur ayrıca donanım olarak da yeterlilik mevcuttur. Türkiye’de barınan bir kiralık sunucumuz ve Amerika üzerinde bir reseller hosting hesabımız vardır. Mevcutta ofisi olanlar ve ihtiyacı olmayanlara ofis&mobilya olmadan verilebilir.

    Yazılım:
    Okul Otomasyon Sistemi , alanının en kapsamlı projelerinden bir tanesidir, paket satışa hazırdır, ön sipariş ile beraber iki çok önemli referansa sahip olmuştur.
    E-ticaret – İlan Sistemi: E-ticareti’de kapsayan kapsamlı bir ilan sistemidir, Türkiye’nin alanında en başarılı sitelerinden bir tanesi ilan sistemi açmakta ve bu yazılımı kullanacak.

    Youtube video taşıma sistemi: Youtube’dan veya herhangi bir video sitesinden seçtikleri videoları önce kendi kanallarına aktaran oradan da web sitelerinde gösterilmesini sağlayan bir yazılımdır.

    Toplu mail gönderme yazılımı: Online olarak gerek kendiniz kullanabileceğiniz gerekse müşterilerinize üyelik açarak pazarlayabileceğiniz tamamı tarafımızdan yazılan toplu mail gönderme yazılımı. ( NOT: Şu anda %90 seviyesinde tamamı bitmiş olarak teslim edilecektir.)

    Ayrıca etüt yönetim sistemi, rezervasyon sistemi, form yönetimi, içerik yönetim sistemi..vs tarzından çok sayıda yazılımımız mevcuttur.

    Bu yazılımlar farklı projelerde tekrar kullanılabilmesi için kurulumları kolay olacak şekilde planlanmıştır.

    Sadece bu yazılımları satın almaya kalksanız ne kadar harcayacağınızı düşünün derim.

    Kazanç:
    Gelirler 2013 yılı için aylık ortalama yaklaşık 5000-6000 TL’dir, 2012 yılı gelirleri hesaplanmadı ama bu rakamın daha üzerindedir.Bunun nedeni ilgilenme oranıdır, ilgilenilirse bu rakamın birkaç misline çıkılabilir.

    Satış Planı:
    Şirket kişi firmasıdır; bu firma borçlar, prosedür gibi işlemlerin alıcıyı yormaması ve düşündür memesi için istenilirse devredilmeyecek, kapatılacaktır. Şirket ismi ile üzerinde çalıştığımız marka adı farklıdır. Marka devredilecektir. Aynı isimle veya farklı isimle firma açarak fatura işlemlerine devam edebilirsiniz.

    Marka ile beraber firma için yapılan iki internet sitesi de teslim edilecektir. Bu sitelerden….com olan reklam işleri için ….net ise hosting için kurulmuştur. Firma internet sitesi hiçbir seo çalışması yapılmamasına rağmen alanındaki çok çok değerli bir kelime de ilk iki sayfadan yer değiştirerek çıkmaktadır. Sadece bunun üzerinde düşülerek bile önemli gelirler elde edilebilir.

    Firma ismini vermeye sadece yüzyüze görüşmelerde karar vereceğim, sektörde hatrı sayılır bir firma olduğu için ismi son ana kadar vermeme hakkımı saklı tutuyorum. (nickim ile firma isminin ilgisi yoktur)

    Bana 535 452 40 10 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Fiyat için alıcılardan teklif almayı daha uygun görüyorum.

    İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.







  • Fiyat hususunda pm alabilirmiyim. Ayrica devir esnasinda yasanabilecek sikintilar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airbander -- 6 Eylül 2013; 18:37:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat ve firma bilgilerini ancak yüz yüze görüşmelerde verebilirim. Devir sırasında oluşabilecek mali bir sıkıntı yoktur, şirket devredilmeyecek kapatılacaktır. Siz kendi şirketiniz üzerinden devam edeceksiniz, yazıda da belirttiğim gibi marka adı ile firma adı farklıdır. Marka adı verilecektir. Yürütme ile ilgili sıkıntılardan bahsediyorsanız bir adaptasyon süresi belirleyebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raE

    Fiyat ve firma bilgilerini ancak yüz yüze görüşmelerde verebilirim. Devir sırasında oluşabilecek mali bir sıkıntı yoktur, şirket devredilmeyecek kapatılacaktır. Siz kendi şirketiniz üzerinden devam edeceksiniz, yazıda da belirttiğim gibi marka adı ile firma adı farklıdır. Marka adı verilecektir. Yürütme ile ilgili sıkıntılardan bahsediyorsanız bir adaptasyon süresi belirleyebiliriz.

    peki tamam bıraktığınız iletişim adresinden en kısa zamanda iletişime geçeceğiz..
  • Nasıl isterseniz, istediğiniz zaman görüşebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.