Şimdi Ara

kazancanaliz.com İle İnternetten para kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı : İnternetten Para Kazanmak İçin Kazanç Analizleri

    Site adresi :

    Site içeriği / Hizmet verdiği alan :

    İnternetten para kazanmak, işsizliğin hüküm sürdüğü, maaşlı bir işte çalışanların ise kazandıkları ile pekte geçinemedikleri günümüz Türkiye' sinde, birçok internet kullanıcısının araştırdığı bir konu. Ek gelir amaçlı olarak internetten para kazanmak isteyenlerin başvurduğu her yöntem doğru değil. Doğru yöntemi bulmak ve layıkı ile uygulamak ise pek çokları için mümkün olmuyor ve bu amaçla başlatılan girişimler çoğu zaman başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu başarısızlığın en temel sebebi ise işi yanlış kaynaklardan öğrenmeye çalışmak.

    Öncelikle internetten para kazanıldığını kabul etmeniz gerekiyor. Çünkü bu satırları yazan ben ve daha birçok internet girişimcisi internetten para kazanıyor. Bundan yaklaşık 4 yıl önce işsiz kaldığım bir dönemde, internetten para kazanma yollarını araştırmaya başlamıştım. Başlangıçta ben de olaya önyargılı yaklaşmış ve konuyla ilgili internette okuduğum birçok yazıya inanmamıştım. Fakat ekonomik sıkıntılarım sebebiyle araştırmalarıma devam ettim ve eninde sonunda internetten para kazanacağıma dair inancımı da kaybetmedim.

    Araştırmalarım sonucunda internetten para kazanmak için hangi yöntemlerin kazandırdığı, hangilerinin ise aldatmaca olduğu hakkında çok değerli bilgilere ulaştım. Yine araştırmalarım sırasında, internetten nasıl para kazanılacağını anlatan birçok ürün aldım. Bunlardan kimisi fos çıktı. Kimisi ise gerçekten açık kapı bırakmadan " internetten para kazanmak nasıl olur? " sorusuna cevap veren doyurucu içeriğe sahipti.

    Sonuç olarak internetten para kazanma serüvenimde edindiğim bilgi ve tecrübemi yeni başlayanlara aktarabilmek amacıyla 1,5 sene kadar önce, ilk blogumu açtım. Bu blog sayesinde internetten para kazanmak isteyen ancak nereden başlayacağını bilemeyen birçok insanla tanıştım, hatta dostluklar kurdum. Elimden geldiğince, isteyen herkese tecrübelerimi aktardım, aktarmaya da devam ediyorum. Eğer siz de internetten para kazanmak istiyor ve bunu nasıl gerçekleştireceğinizi öğrenmek istiyorsanız blogumu ziyaret edebilirsiniz. Blogumda temel olarak internetten para kazanmak ile alakalı şu sorulara cevap bulacaksınız;

    1. İnternetten para kazanmak için hangi yöntemler doğru?

    2. İnternetten para kazanmak için hangi yöntemler yanlış?

    3. İnternetten para kazanma ile alakalı temel bilgiler neler?

    4. İnternetten nasıl para kazanılacağını öğreten en güvenilir eğitim setleri hangileri? Bu eğitim setleri hakkında detaylı inceleme yazıları.


    Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) : Wordpress tabanlı blog site.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazancanaliz -- 19 Ocak 2017; 9:26:22 >







  • olum bak git
  • Napolyon (eski süperteklif) yeni bir kampanyaya başlamış ve yıl sonuna kadar katılan üyelere her ay 300 lira ödül ve getirdikleri her üye için 1 lira veriyor. Tabi her ay verecekleri görevleri yerine getirmek gerekiyor. Bu şekilde lanse ederek biraz daha eğlenceli hale getirmek istemişler sanırım. İlk görev üye kazandırmak ama diğerleri ne olur bilemiyoruz.

    Bir çok arkadaşımız napolyonu bilir, şimdiye kadar mağdur ettiği birini görmedim ve şahsen 2.000 lira üzerinde ödeme aldım kampanyalar haricinde. O yüzden güven probleminiz olmasın. Yine de bilmeyenler için napolyon ile;

    •Email okuyarak
    •Anket doldurarak
    •Facebook'ta paylaşım yaparak
    •Arkadaşlarınızı davet ederek
    •Profilinizi doldurarak vs....


    gibi bir çok alanda reklam sunuyor. Hatta sırf günlük siteye giriş yaptığınız için bile hesabınıza puan ekliyor (puan naptır, nap paradır) Dünyada bunun örneğini görmedim daha.

    Yukarıda genel bir tanıtım yaptım ama ben yıllardır "arkadaşlarınızı davet ederek" kazanılmasını tavsiye ediyorum. Çünkü normal zamanda dahi üye başına 30 ile 60 kuruş arasında veriyor. Diğer satış ortaklığı sitelerinin 25 kuruş verdiğini hesap edersek iyi bir rakam.

    üye olmak için tıklayınhttp://www.napolyon.com...-4faa-8fcc-31f61e811732
    Önemli not: Üyeliğinizin onaylanması için mail adresinizi ve cep telefonunuzu doğrulamanız ardından profilinizi doldurmanız gerekiyor, aksi takdirde üyeliğiniz aktif duruma geçmez. Keza, davet edeceğiniz arkadaşlarınızıda bu konuda uyarın.

    Qassa çok yönlü para kazanma sitesi üye olmak için tıklayın:https://www.qassa.com.tr/34989

    Sitede 1.000.000 Qoins biriktirdiğiniz zaman 15 TL çekebilirsiniz.

    Kazanç yöntemleri
    1-Üye olduğunuzda 100.000 Qoins kazanın
    2-Profil bilgilerinizi ve başlangıç anketlerini doldurduğunuzda 60.000 Qoins kazanın
    3-Üye yapacağınız her kişi için 200.000 Qoins(3 TL) kazanın
    4-Mail okuyarak kazanın
    5-Belirli görevleri yaparak kazanın
    6-Belirli sitelerden yaptığınız alışverişlerden kazanın
    7-Bingo oynayarak kazanın
    8-Ayda bir kez kazı kazan oynayarak kazanın
    9-Sitedeki 7 oyundan birinde günün en yüksek rekorunu yaparak kazanın




  • 1 hafta önce bulduğum bu harika siteden şimdiye kadar 150tl ye yakın para kazandım.İlk başta inanmıyordum ama şimdi fikirlerim çok değişti.Bana sorarsanız bir bakın derim beğenmezseniz siz bilirsiniz
    LİNK:http://www.A WSurveys.com?R=5177693
    Aradaki boşlugu silerek aratınız
  • Daha derin ve etkili yöntemleri öğrenmek için kişisel blogumu ziyaret edin. http://www.kolayparakazanmayollari.us
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.