Şimdi Ara

KAZANÇ TABLOSUYLA BİRLİKTE GETMYADS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemedim . Hazır tablosunu buldum
     KAZANÇ TABLOSUYLA BİRLİKTE GETMYADS

    Ayrıca arkadaşlar bu sistemde referans sistemi çok fazla para kazanmamızı sağlıyor bknz:
    1. DERİNLİKTEN % 12
    2. DERİNLİKTEN %12
    3. DERİNLİKDEKİ HER PAKETDEN 1 $
    4. DERİNLİKDEKİ HER PAKETDEN 1 $

    Ve bu çekilebilir hesabımıza direk gidiyor. Örneğin Referansınızın refesansı 1000dolar yatırım yaptı . Anında hesabınıza 120 dolar yatıyor. İstediğiniz an çekebiliyorsunuz.Beklemek yok direk hesabınızda.

    Şimdi aklınızda bir soru işareti var. Neden batmasın ? Bunu tabiki hepimiz düşünüyoruz. Mantıklı cevabıda şu şekilde ; bu sistemde 1jeton(50dolar) aldıgınızı farzediyorum. Tabloya bakıyoruz gunluk 50 senti gördük.Ama sistem bize 25 sentini çekilebilir bakiyeye 25ini de senin tekrar yatırım yapabilceğin bakiyeye atıyor. Bu ne demek ? Yani sistem havuzunu kurmuş yarısını havuza aktarıyor kendinide guvenceye alıyor. Havuz içeren sistemler her zaman uzun ömürlü olmuştur. Tecrübelerime dayanarak sölüyorum bole buyuk sistemlerden her zaman ilk 4-5 sene içinde yatırım yapan kazanır. Link aşağıdadır denemek isteyen gelebilir. İyi forumlar

    https://getmyads.com/r/568890
    http://www.getmyads24.com/turkish/?r=568890 türkçe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bylakoj1 -- 13 Ekim 2016; 13:51:25 >







  • Dostum ben bunun ile recyclix arasında gittim geldim. kabaca bi hesap yaparsak. Burda yatırdığın para (ana paran)20 ay sonra yok oluyor. Recyclixde yok olmuyor ayrıca 1 jeton günde 0,50 değil 0,25 veriyor yarısını şirket kesiyor. getmyads da recyclix e göre günde 1 dolar fazla veriyor. bunu aya vurduğunda ortalama 30 dolar fazla alıyorsun. Ama ana paranın 20 ay sonra yok olması pek kafama yatmadı benim.

    Recyclix de referans sistemi 1-2-3-4 derinlik şeklinde idi ama şirket networking mevzsunu sevmediği için kaldırdı. Şu an sadece 1 kişiye referans olabiliyorsun.
    yönetici ID: 62F2-3206-EB8E

    davet linkim: https://recyclix.com/?id=b5d872ef003a7b


    detaylı bilgi. :https://forum.donanimhaber.com/m_120800651/tm.htm




  • en yakın zamanda o siteye de el atıcam çok ismini duyuyorum. Ama o site aylık kazanç sitesi yani yatırırsın 30-35 gün sonra paran hazır. Bu getmyads sitesi geleceğe yonelik bi sistem hocam. ilk aylar karın olmıcak tabiki. Hatta az bi miktar jetonla baslarsan ana parayı dengelemen biraz zaman alabilir.Ancak 1-2 yıl gibi uzun vadede dusunursen müthiş miktarlar kazanıyosun .Mesela sen 250 dolarla(5jetonla) baslarsan işe ilk 20 günün sonunda 1 jeton daha alırsın.Sonraki 17 günde 1 jeton daha.Bole bole giderek jeton sayını bununla beraberda karını arttıyorsun.İstersen getmyads için yapılmış robotu deneyip matematik hesabına geçebilirsin ama dediğim gibi uzun vadeli bi yatırım sistemi bu ilk aylar kazanamazsın :)

    Robot link :http://getmyads-gma.com/getmyads-rechner.php




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bylakoj1

    en yakın zamanda o siteye de el atıcam çok ismini duyuyorum. Ama o site aylık kazanç sitesi yani yatırırsın 30-35 gün sonra paran hazır. Bu getmyads sitesi geleceğe yonelik bi sistem hocam. ilk aylar karın olmıcak tabiki. Hatta az bi miktar jetonla baslarsan ana parayı dengelemen biraz zaman alabilir.Ancak 1-2 yıl gibi uzun vadede dusunursen müthiş miktarlar kazanıyosun .Mesela sen 250 dolarla(5jetonla) baslarsan işe ilk 20 günün sonunda 1 jeton daha alırsın.Sonraki 17 günde 1 jeton daha.Bole bole giderek jeton sayını bununla beraberda karını arttıyorsun.İstersen getmyads için yapılmış robotu deneyip matematik hesabına geçebilirsin ama dediğim gibi uzun vadeli bi yatırım sistemi bu ilk aylar kazanamazsın :)

    Robot link :http://getmyads-gma.com/getmyads-rechner.php

    Tamam da ilk girdiğin 250 doların 20 ay sonra yok olacak senin recyclixde böle bi sıkıntın yok mesala bak. ana paran içerde kalır. sen girmeyi düşündüğünde ö.m at bana detayları konuşuruz.




  • tamamdır hocam kaynak ayırdığımda haber ederim
  • GetMyAds de ana para 20 ay sonra kayboluyor fakat Günlük 0,25 Balance kazancın ile yeniden jeton alıyorsun. Bu durumda sen 200 gün sonra 50$ alırken sistemde bir adet jeton alacak 50$ paran oluyor. Böylece ilk aldığın jetonun 400 günü kalmış iken yeni aldığın jetonun 600 günü oluyor. işin sonuna geldiğimizde senin jetonların günlük para kazanmaya devam ediyor. Tek yapman gereken belirli aralıklarla girip biriken rebuy paralarınla yeniden jeton almak.
    Bilgi almak için pm atabilirsiniz.

    [link=]https://getmyads.com/r/640844[/link]
  • Bu sistemde diğerleri gibi batar mi ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaftolga Z kullanıcısına yanıt
    Şirket çok güzel yatırımlar alıyo hocam kendini geliştirdigi sürece uzun gider diye düşünüyorum ayrıca havuz sisteminin de olması ömrünü uzatıyor sistemin. Henüz üye olmadıysanız yardımcı olabilirim.
    http://www.getmyads24.com/turkish/?r=523461

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomchik A kullanıcısına yanıt
    referansla üyü olmanın bana ne faydası olacak ?
  • zaftolga Z kullanıcısına yanıt
    Referansız üye olursanız kimseden teknik destek alamazsınız malesef. Gerçekten bi çok ince noktası var sistemin.para yatırma çekme olsun üyelik falan bi sürü. 160 kişilik WhatsApp grubumuz var inanın her gün herkes başka bi soru soruyor ve yeni bilgiler öğreniyoruz.Bi sorununuz oldugunda dışarıdaki birilerine sorduğunuz zaman sponsorunuza sorun diyecekler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomchik -- 24 Kasım 2016; 22:36:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomchik A kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler.
  • zaftolga Z kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.