Şimdi Ara

Kazan Dairesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • John Cameron Mitchell’ın Türkiye’de “Hedwigve Kızgın Çıkıntısı” ismiyle gösterilen 2001 yapımı filminden uyarlanan müzikal “Hedwig ve Angry Inch” Türkiye’de ve Türkçe olarak ilk kez Kazan Dairesi tarafından sahnelenecek.
    Bugüne kadar 16 ülkede ve 13 dilde sergilenen “Hedwig ve Angry Inch”in Türkçe çevirisi, oyunun başrolünü de üstlenen Yılmaz Sütçü tarafından yapıldı; yönetmen koltuğunda ise Barış Arman oturuyor.
    Kazan Dairesi yapımı “Hedwig ve Angry Inch” Alman şarkıcı Hedwig’in ve orkestrası Angry Inch’in dünya turnesini konu ediyor. Doğu Berlin’de yaşayan Hansel’in iki hayali vardır; rock yıldızı olmak ve öteki yarısını bulmak. Amerikalı bir askere aşık olunca ameliyatla cinsiyet değiştirmeyi kabul eder ama operasyon beklediği gibi sonuçlanmaz ve “bir ‘inç’ et öbeği” ile ortada kalır. Adını Hedwig olarak değiştirir ve Amerika’ya kaçar. Dindar genç şarkıcı Tommy’ye aşık olur. Tommy, onun şarkılarını kendine mal edip şöhrete adım atınca, Hedwig kendi kurduğu grupla onu gölge gibi izlemeye başlar... Ünlü şarkıcı Tommy Gnosis’in peşinden tüm dünyayı turlayan Hedwig’in yolu bu sefer İstanbul’a düşer.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.