Şimdi Ara

Kazalı Oto Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 aydır netten kazalı otoları takip ediyorum bir çogu nete girer girmez satılıyor.Bu kazalı araçları alıp biniyorlarmı yoksa piyasamı sürüyorlar.Ama ben hiç kazalı pert kayıtlı 2. el ilanı görmedim.Bu arabalar noluyor bilen varmı?
    Az hasarlı pert kaydı olmayan araba almak ne kadar mantıklı?



  • Fiyatı uygun olduğu sürece ve araç ta düzgün olduğu sürece alınabilir.Genelde de alınıp;yapılıp;satılıyor o araçlar.
  • Bir arkadaşın yaptığı kaza sonucu kazalı haldeki araca kendi üyeliğim üzerinden ilan verdim..Takla attığı için arabanın yüzüne bakılacak hali yoktu..2 gün içinde onlarca mesaj geldi..Zaten 2. gün arkadaş arayıp aracı sattığını, ilanı kaldırabileceğimi söyledi..Söylediğine göre İstanbul'dan bir adam gelip almış..Hatta bulunduğumuz ilçede ne kadar kazalı, işe yarayabilecek araba varsa hepsini toplamış götürmüş..Kazalı araçları alanlar bu işin içindeki insanlar zaten..Ama tabii söylediğiniz gibi 2. el ilanların nedense tamamı orjinal, tamamı hatasız..
  • kazasına bağlı tabi 1-2 basit parça değiştirip binmekten bişey olmaz..Örnek veryim aracın degeri 20,000tl hasarlı olduğu için 14,000tl ye satılıyor.Masrafı 2,500tlyi geçmezse alırım ancak.Burada önemli olan 20lik aracı 14 bulmak ve onunda gerçekten 2500tl masrafı olması.Kısaca bunlar çok karışık işler 20,000tl'lik aracı 15.000e alıp 10,000 tl masraf yapmakta var.
  • Yapılamayacak durumda olanları soyup çıkma parça olarak satıyorlar parçalarını.
    Toplanabilenler ise satılıyor piyasada. Benim aracımda kazalı ve toplanmış sonradan bilerek aldım ucuza. Birkaç kusuru var adam ediyorum yavaştan. Duruma göre değişir. Şasesi doğrultulmuş, yanmış, denize uçmuş araba almam şahsen. Bunun dışında önden arkadan kazaları olup airbag patlak araç alınabilir toplanabilir çöpe gidecek diye bir şey yok en ufak parçasına kadar kullanılır zaten toplanmasa. Şahsen satsam 8000 edecek arabamı parçalasam 12000 eder rahat parçaları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.