Şimdi Ara

Silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
22.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezfotek -- 25 Mart 2024; 13:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama olarak güzel değiller ama güzel olanı harbi çok güzel oluyor. Bembeyaz, neredeyse şeffaf, parlak bir cilt. İri kalçalar. Siyah saçlar.



    Ama huy olarak bizim Türk kızlarıyla aynıdır diyebilirim. Tabi içlerinde yaşamadım. Genel bir tecrübem yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    Bu harbi güzel olanlardan hocam, dediğiniz gibi beyaz tenli, siyah saçlı ve çok güzel bir yüzü var. Biraz da Japonları andırıyor.

    Türk kızı gibi olması büyük sıkıntı benim için, ülkemiz kızları beni artık çıldırtma seviyesine geldikleri için yabancı arayışlarındayım. Gelsin bir yüz yüze görüşelim bakalım. Belli eder sanırım kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Interpalsta tanışmıştım 2-3 kişiyle. Genel olarak yakınlar diyebilirim. Türkçeyi seven bi kızla uzunca konuştuk ama ben orada dil değişimi için vardım Türkçe konuşabilen biriyle Türkçe konuşmak garip oluyodu, konuşmayı bıraktık.
  • Tarif ettiğin gibi bir kızsa kaçırma derim ama huyuna dikkat et 50 yasindan sonra guzellik para etmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    Evet cana yakın bir kız, muhabbet etmeyi seviyor. Türkçe'yi bu da çok seviyor, öğrenmesine yardımcı oluyorum, o da bana Rusça öğretiyor, arada da Kazakça yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim kazaklar kışın giyilip seni sıcak tutan kıyafetler onların kızı mı varmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    Güzellik zaten benim için ikinci planda. Ülkemizde de çok güzel kızlar var ama bir yerleri gökyüzüne çıkmış artık ve içleri de boş. Bu kız kendi dilleri hariç 2 dil daha öğrenmeye çalışıyor ve yeni bilgiler edinmeyi seviyor. Kendini geliştiren bir insan. Bizimkiler derdi ise süs püs ve trip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeği de var. Benim konuştuğum kızın abisini de size ayarlayayım mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezfotek G kullanıcısına yanıt
    Ablasını tercih ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, tamamını okudum. 7 ceddime kadar baksınlar sıkıntı yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazak kızlarını cok iyi bulurum. Şahsen Türk kızlarını cekici bulduğum için Kazak kızlarını da çekici bulurum, Türklere göre en büyük avantajı kültürlü olmaları. Ayrıca medyanın sayesinde bizde kızlar feminist iken onlarda öyle bir sorun yok, aynı şekilde Ukraynalı kızlar da, feminizmle alakaları yoktur. Türk kızla evlenmek büyük bir risk, çıkmak zaten ayrı bir çile. Yabancı kızlarda en büyük sorunlardan biri cinsel özgürlük konusu olabilir. O konuya uyum sağladığınız takdirde mutlu ve tatmin edici birliktelikler yaşanabilir. En azından evlenip sonra hemen boşanıp para zaman ve sağlığınızı kaybetmezsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da bulsana knk arkadaşı var mıymış
  • Hocam son durum nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazak kızları sakin sessiz tiplerdir. muhabbetleri de bayar. güzel de değildir. Türkiye de olanları para yiyicidir. seni iyice sağana kadar takılırlar gülen yüz gösterirler. kazak kızları çok zor verir. ilk gün asla vermezler. kazak kızla vaktini harcama. senle konuşmasının sebebi bu kızların kazak erkekleri beğenmeyip evde sıkıntıdan patlamasıdır. yabancı erkekleri beğenirler. İstanbul gece hayatında bi sürü kazak kız takılır bunlara kimse yazmaz. bi de bunlar kıllı olur belinde kolunda kıl vardır. Kazakistan da kazak kıza yazarsan erkekleri sana sinir olur iş kavgaya kadar gidebilir. vaktim param bol diyorsan yaz sonunda avucunu yala. geçen Tinder da arkadaşım kazak kızı alkole boğdu eve attı kız vermeyince tartışma çıktı kız taksi ile eve gitti. bunlar adamı donunda çalkalar ve güzel değiller. kafayı yemek istiyorsan buyur dene

    Konu eskiymiş lan niye söylemiyorsunuz? neyse yazdık artık bulunsun. amme hizmeti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 28 Ağustos 2020; 4:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sioux

    kazak kızları sakin sessiz tiplerdir. muhabbetleri de bayar. güzel de değildir. Türkiye de olanları para yiyicidir. seni iyice sağana kadar takılırlar gülen yüz gösterirler. kazak kızları çok zor verir. ilk gün asla vermezler. kazak kızla vaktini harcama. senle konuşmasının sebebi bu kızların kazak erkekleri beğenmeyip evde sıkıntıdan patlamasıdır. yabancı erkekleri beğenirler. İstanbul gece hayatında bi sürü kazak kız takılır bunlara kimse yazmaz. bi de bunlar kıllı olur belinde kolunda kıl vardır. Kazakistan da kazak kıza yazarsan erkekleri sana sinir olur iş kavgaya kadar gidebilir. vaktim param bol diyorsan yaz sonunda avucunu yala. geçen Tinder da arkadaşım kazak kızı alkole boğdu eve attı kız vermeyince tartışma çıktı kız taksi ile eve gitti. bunlar adamı donunda çalkalar ve güzel değiller. kafayı yemek istiyorsan buyur dene

    Konu eskiymiş lan niye söylemiyorsunuz? neyse yazdık artık bulunsun. amme hizmeti

    Zamanında gittiğim kazak escort tanımı. Cuk diye oturmuş. Dini imanı paraydı evde para kontrolü yapan mor ışıklı makine vardı birde. Güvenmiyor yüzsüz çakallar. Şaka gibi. Heee sanırsın sahte para basma makinesi var evimde.

  • Ben çok severim kazakları, kırgızları. Has mı has Türk'türler, hatta bizim kızlardan daha Türk'türler. Birazda Türkçü birisi olduğumdan kaynaklanıyor olabilir.

    Şöyle söyleyeyim, bence kadın dediğin güçlü kuvvetli olacak, kendi ayakları üzerinde durabilecek, öyle habire izleyip gözünü üzerinde tutmana gerek olmayacak. Hayat öyle geçmez çünkü, kendine bakabiliyor olacak, ha sen daha iyi bakarsın istersen, o sana kalmış.


    Bizim kızları tek başına doğaya bıraksan 2 gün yaşayamaz, böcek görüp kalp krizi geçirir yaw. Vallahi deli oluyorum şu şehir dışında birşey görmemiş kızlara.


    Bizde yok mu düzgün, kültürlü, ve Türk kültürünü almış kız? Var tabii, ama %20 falan bana göre. Kazak, kırgız, türkmenlerde bu oran bana göre daha yüksek.


    Seviyorsan devam et, hem düğüne falanda gerek kalmaz, nişan gibi bir kere görüşülüp evlenirsiniz olur biter. Kültürlerimiz neredeyse aynı, hatta bizde unutulan kımızı onlar hala içiyor, bize kımızı unutturan örümcek zihniyet utansın.. Neymiş efendim at sütünde alkol.... has.. neler denir de artık boşver  


    Türk kızları gibi bir eli yağda, bir eli balda yaşamadıkları için, kendilerini de prenses sanmıyorlar; Eh bu ne demek egosuz kız demek, idare etmesi, anlaşması kolay kız demek. Gerçek mutluluk yüz yada vücut güzelliğinde değil, buna emin olabilirsin.


    Başımdan çok şey geçti, az ilişki yaşadım ama uzun ve uçlarda yaşadım, 27 yaşında kendimi 45 gibi hissediyorum, saçlarım açılıyor.. Sana bir arkadaş tavsiyesi, fazla bir tarafı kalkık ortam görmüş kız almamak lazım, kültürlü olsun, beraber öğrenin, beraber yapın herşeyi.. Ayrıca bana güzel de geliyor çekik gözlüler, yumuk gözlüler (çinliler kadar çekik olmuyor çünkü onlar, anlaşılıyor yani) zevk ve renk meselesi, ama en çok ta AŞK meselesi be kardeşim, seviyorsan bırakma, hatta o seviyorsa bırakma. Seni seveni bulduysan bırakma..

  • Bir süre kazakistan da yaşamış biri olarak diyim hoşlanıyorsan gözün kapalı ilerleyebilirsin ilişkide. Para yiyici olanlar türkiye ye gelen eski sovyet ülkelerinin hepsinde bulunan kızlardır. Yani kazak, ukraynalı ya da rus diye ayırmak saçma olur. Eğer türkiye ye özellikle ailesiyle gelip tatil yapıp gidiyorsa aile yapısı güçlüdür.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.