Şimdi Ara

kaza yaptım ne yapmalıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba.bugün akşam üzeri trafikte seyir halindeydim.önüme araba çıktı aniden.ben de aniden frene bastım ve arkamdaki ticari taksi bana çarptı doğal olarak.taksinin sağ ön tamponuna boya geçmi kısım kısım.numaralırımız aldık yarın haberleşip para ödeyeceğim adama.yani ödemem gerektiğini söyledi.her zaman arkadan çarpan suçludur deseler de hata bende olduğu kadar onda da var.benim burada hatam var mı?varsa bu boya işlemi için taksiciye ne kadar ödemem lazım???tokatlamasın bizi bayram bayram.yardımcı olursanız çok sevinirim...



  • Arkadan vuran %100 suclu bizzat yasadim. Polis, ondeki aravtaki kalp krizi gecirse aniden frene bassa ne yapacaksin takip mesafesini korumak zorundasin dedi.
    tutanak tutun gitsin yaptirabiliyorsa yaptirsin ne parasiymis.
  • adam yok mal sahibine ne diycem yok şu bu bilmem ne diyo.ben de sizin gibi düşünüyorum ama bilemedim gene de.bir de minimum 100 tl diyor.adam beni mi tokatlamaya çalışıyor sizce yani??çünkü ben de acemiyim bu konularda yeni yeni çıkıyorum trafiğe.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sys3434

    adam yok mal sahibine ne diycem yok şu bu bilmem ne diyo.ben de sizin gibi düşünüyorum ama bilemedim gene de.bir de minimum 100 tl diyor.adam beni mi tokatlamaya çalışıyor sizce yani??çünkü ben de acemiyim bu konularda yeni yeni çıkıyorum trafiğe.

    Geçmiş olsun. Evet sizi kandırmaya çalışıyor. Arkadan çarpan her zaman suçludur. Takip mesafesi bırakması gerekliydi. Mal sahibi felan sanane. Dikkatli kullansaymış. Sen para isticeğine o para istiyor uyanığa bak. Para felan vermeyin sakın. Sizin araçta bişi varmı ?
  • benim aracın sağ arka tamponunda bi kaç çizik var ama mühim bişey yok.karsı tarafın tamponuna lokal boya gerekiyor.o zaman ona para da yok doğal olarak.çok tesekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sys3434

    benim aracın sağ arka tamponunda bi kaç çizik var ama mühim bişey yok.karsı tarafın tamponuna lokal boya gerekiyor.o zaman ona para da yok doğal olarak.çok tesekkür ederim.

    tutanak tutturun tutanağın aslını siz alın alttaki tutanağında alt imza kısmına iki şer adet imza attırın ben yaşadım biliyorum çünkü karşımdaki sürücü illa aslını almak istedi suçlu olduğu halde bende verdim alttai tutanakla servise gittim sen niye aslını almadın dediler bende karşımdaki sürücü vermedi dedi ozaman aklında bulunsun aslının altındaki kağıdı alırsan imza kısmına iki şer adet imza atmak zorundaymışsınız allahdan adamı aradım da iş yerime gelirsen imza atarım dedi eğer atmasaydı nanayı yemiştim..

    bu arada kesinlikle ve kesinlikle beş kuruş paraa ödemeyin eğer çok istiyorsa polisi arasın..hiç bir hak iddaa edemez..bu arada geçmiş olsun trafikde biraz daha bilinçli olmamız gerektiğini bilelim.yoksa kurbanlık koyun gibi yolmaya çalışırlar




  • eyvallah aydınlattığınız için size de teşekkür ederim.
  • Kesinlikle tek kuruş para ödememelisiniz.Suçlu olan o takip mesafesini korumalıydı.Önünüze bir çocuk da fırlamış olabilirdi,ne yani frene basmayacakmısınız.Taksici çakallık peşinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chivus

    Kesinlikle tek kuruş para ödememelisiniz.Suçlu olan o takip mesafesini korumalıydı.Önünüze bir çocuk da fırlamış olabilirdi,ne yani frene basmayacakmısınız.Taksici çakallık peşinde.

    aynen hocam aman uyanık olun paranızı kaptırmayın böyle insanlara
  • Taksici suçludur,sizin para ödemenize gerek yok.Arkadaşlar doğru söylemişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.