Şimdi Ara

KAZA YAPTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün öğlen saatlerinde bir kaza geçirdik. Karşı tarafın aracı 1997 model şahin, benim aracım ise 2011 model punto evo. Kazanın nasıl olduğunu, nasıl bittiğini anlamadık. Allaha şükür canımıza birşey gelmedi. Kaza olduktan sonra trafik polisi çağırdık fakat polis yaralanma olmadığı için tutanağınızı kendiniz tutun dedi. Orada tutanağı tutacaktık fakat adam itiraz edince tutanak tutulmadı. Yarın sigortacılar ile birlikte tutacağız tutanağı.

    Kaza aşağıda gösterdiğim şekilde oldu. A aracı benim arabam. B aracı karşı tarafın. Ben tam döndükten sonra orada duracaktım. Şahin'i kullanan sürücü eğer şeridin de gitse idi bu kaza olmayacaktı. Tam kazanın olduğu yerde hız sınırının 50 olduğunu gösteren tabela mevcut. Ama karşı taraftaki aracın hızı en az 80-90 idi. Hızı ne kadar yüksek ise o kadar fren atmasına rağmen aracı yolun karşısına ters döndürdü. Bu yolda sollama yasağı olmasına rağmen şahin model aracın arkasında bulunan passat bunu solladı ve sıkıştırdı, passatın tam solladığı anda da kaza meydana geldi. Passatın sürücüsü olay yerine hiç gelmedi, bastı gitti. Ölen mi var, kalan mı var demeden.. Kaza anlattığım şekilde oldu, burada kusur durumu nedir arkadaşlar? Bu olay ilk defa başımıza geldi ne yapacağız, ne edeceğiz bilmiyorum. Canım çok sıkkın.. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    KAZA YAPTIK


    KAZA YAPTIK







  • Kaza fotoğrafı yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bu fotoğraflardan falan hiç birşey anlamadım kaza fotoğrafı olsa daha iyi olabilirdi yada oklarla falan anlatabilirdiniz.
    geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.