Şimdi Ara

kaza sonrası tamirci rezaleti......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Degerli arkadaşlar merhabalar ...

    subat ayında yaşamış oldugum maddi hasarlı kazada kusurlu karşı taraf olmasında ve aracın tam 45 gün sonunda bitmesinemi yoksa hava yastıgı ısıgı yanıyor diye tamirci airbag beynine yazılım atılması gerekli dedi bekledik yine ve sonra aracınız bitti hazır alabilirsiniz deyip aradı.

    aracı aldım içi baya pislenmiş yaglı elleri ile vites direksiyon baya bir kirlenmiş ve koyuldum temizliğe koltukların altını temizlerken dikkatimi çeken bu soketler oldu yerinden çıkartılmış direnç takılıp bantlanmış halde gördüm bu kadar insafsız ve vicdansızlık olurmu aklım almıyor ..


    kaza sonrası tamirci rezaleti......
    kaza sonrası tamirci rezaleti......

    kaza sonrası aracın durumu ön tampon ve panjur görselleri

    kaza sonrası tamirci rezaleti......

    buda toplanmış ve alakası olmayan parcalar takılmış makyajsız motor alt koruma yok tampon iç alt ızgara yok kabul etmedim tabii araba buraya nasıl geldiyse görsel olarak aynısını isterim dedim ve degişti sonra tabii ama hava yastıgı soket olayı gercekten şerefsizlik olayın takibi devam ediyor bu şekilde arabamı yapılır ya ..








  • konunun uzmanı olmadan kısmen düşüncemi belirtmek isterim, direnci takarak airbag'i kandırıyor eğer olası bir trafik kazası geçirirseniz direk sakat kalır ölürsünüz çünki airbag açılmayacak, bunun can'a kast etmekten farkı yoktur.

  • K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt

    Gelir dagiliminda adaletsizlik ve zor sartlar altinda calisinca insanlar napsin. Sormustum bir tamirciye neden boyle yapiyorlar ? Bana soyle demisti - Zenginin kopeginin ictigi sutu garibanin bebesi icmiyorsa bana adaletten bahsetme. Dürüst adamsan 3 kurus paraya karin tokluguna yašar gidersin demisti.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    konu ile her nekadar alakasız cevap versenizde, haklısınız ancak garibanda bakamayacaksa sefalet içinde çocuk yapmamalı.


    yıllardır işsiz bir elektronik mühendisiyim

  • K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt

    Bende 2019 yilindan beri issizim fabrikada asgari ucrete bir is buldum hava filtresi uretimi yapiyor orayi arayacam son care yoruldum artik evde oturunca sosyal hayat duruyor, adim attigin para buyuksehirde insan sorguluyor kendini intihar etsem kaybedecek neyim var ?


    Para yok borc var is bulamiyoz yoruldum psikolojik ve ruhen.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.