Şimdi Ara

kaza ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 17,05,2010 tarihinde vw passat ile kaza yaptık aracı garanti eurekodan kasko yaptırmıştık
    aracın değeri 25,500 tl olarak gözüküyor exper arabaya pert onayı vermiş ancak biz arabanın yapılmasını istiyoruz 22,000 tl masraf çıkmış arabada ama nereden çıktı bilmiyorum sol ön taraftan vw volt vurdu 8/8 kusurlu o şimdi ne yapmalıyız biz aracın onarılmasını istiyoruz



  • neden öle birşey istiosunuz ki?
    Pert olmuş ise aracın değeri hesabınıza yatmıyormu? Aynı para uygun birşey alırsınız.Pert olmuş aracı toplamak mantıklı gelmior.Zaten o kusurlu ise sizin kasko delinmeden masrafı o ödemesi gerekli.
    Yani onun kaskosu war ise, o ödemesi gerekli.Yaza sizin kasko parasını ondan talep eder, bu durumda delinmiş olur mu bilmiorum.
  • kasko ile bir sorunumuz yok arac garaj arabası motoru en azından sağlam airbagleri açtı bu yüzden o kadar masrafı çıkardı yoksa çıkmazdı. biz arabayı bir kere alıp binme niyetiyle aldığımız için satmayı düşünmüyorduk şimdide onarılmasını istiyoruz.
    benim öğrenmek istediğim kasko aracı perte çıkarsa bile biz aracın onarılmasını istersek araç onarılacak değil mi??
  • Siz onarılmasını isterseniz ve kaskonuzun yeniden göndereceği eksperle anlaşabilirseniz aracınız yapılır..Ancak pert kaydı olacağı için aracınızı tekrar kasko yaptıramazsınız..Bu durumda elinizden çıkarmak da bir hayli zorlaşır..Ayrıca kaskosuz halde kazaya karışırsanızhasarın büyük bölümü cebinizden çıkar..
  • aracın bedelini alın sonra kasko aracı satılığa çıkarır alın yaptırın.
  • Diyelimki anlaştınız aracınızın onarımı kabul edildi ve yapıldı. O araca tekrar kasko yaptıramazsınız diye düşünüyorum. Ayrıca sorgulamalarda araç pert görüneceği için satışınıda yapamazsınız. Yani uğraşırsınız, şundan dolayı oldu vs. Ama alıcının yinede pek yanaşacağını sanmam. Motoru sağlam olup ön soldan darbe almış ve airbagleri açılmış araç neden pert oluyor onu anlamadım ben? Eğer ön tarafta ciddi bir hasar varsa ikinci kaza yapıldığında darbeyi ilk seferdeki gibi emmeyeceği kesin diyeceğim ama motor sağlam diyorsunuz. Fotoğraf koyarsanız daha mantıklı yorumlar yapılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.