Şimdi Ara

Kayıtlı iphone değişimi ve mağduriyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,

    Yurt dışından nişanlım iphone 4 getirdi kayıt ettirdik , telefonu kullanırken ekranı kırıldı ve almanyaya garantisi orada geçerli oldugu için gönderdim..sıfırı ile değişim yapildi yeniden bana gönderdi nişanlım fakat haliyle sıfır olduğu ve kayıtlı olmadigi icin telefon kayıtsız duruma düştü ve malesef 2 senede dolmadi ilk telefon kayıdından itibaren bu durumda ne yapmalıyım..değişim yapıldığı ile ilgili almanca bir belge gönderdi nişanlım benim bu mağduriyetimi btk acaba giderebilir mi ve başvuruyu bizzat kendisi almanyada fax yada mail yoluyla yapabilir mi? Ayrıca bu işlem için ücret ödemek zorunda bırakılırmıyım?



  • imei numaranız değiştiği için biraz zor olur ama imkansız değildir sanırım. Bence en iyisi siz BTK yı arayın ve net bilgiyi onlardan alın, varsa yolu size göstereceklerdir.
  • btkya bilgi edinme merkezine mesaj attım böyle bir cevap geldi sanırım yapacaklar..


    Bilgi edinme başvurunuz, elektronik kimlik bilgisi (IMEI) taşıyan GSM telefon cihazlarının kayıtlarıyla ilgili işlemlerin Kurumumuz bünyesinde yürütüldüğü Bilgi ve İhbar Merkezi tarafından incelenmiştir. Yapılan inceleme sonucu verilen bilgi aşağıdaki şekildedir:

    " Kişiye ait pasaport belgelerinin bir suretinin (pasaportun ilgili sayfalarının fotokopisi) ve Teknik Servis Değişim Belgesinin posta yoluyla Kurumumuza gönderilmesi halinde gerekli işlemin yapılabileceği değerlendirilmektedir."
  • aynı olay benim baıma geldi yurtdışında telefonun. değiştıği yerden eski imei ve yeni imei nosunun yer aldığı bir değiim belgesi aldım.Belge ile bir dilekçe yazıp btk ya gnderdim.ve kayıt yapıldı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi ozaman problem hallolabilir gibi duruyor ancak ufak bir pürüz çıkabilir gibi nişanlım türkiye dönüşü alman vatandaşlığına geçti ve pasaportuda sıfırlandı giriş çıkışlarda haliyle yokoldu bomboş bir defter şu anda bu durumda onu mu götürmeliyim yoksa türk pasaportunu mu götürmeliyim o şimdi problem olarak önümde duruyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.