Şimdi Ara

Kaspersky İnternet Security, indirilen dosyaları da kontrol ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaspersky İnternet Security 2013 kullanıyorum. Programın detaylı raporlarını incelediğimde; indirilen dosyaları taradığını göremiyorum. Böyle birşey mümkün olabilir mi? Ayrıca program gerçekten bilgisayarı yavaşlatıyor. İndirilen dosyaları kontrol etmiyorsa sileyim gitsin.



  • Bu güvenlik yazılımlarına göre değişkenlik gösteren bir durum.Ancak güvenlik yazılımında frewall(güvenlik duvarı)özelliği aktif ise yada mevcut ise bu durumda bilgisayarda ağda (gelen paket giden paket) data kontrolü yapar.Olası bir pakette güvenlik tehdidi sezilirse hemen devreye girer.

    İndirilen verilerin kontrol edilip edilmediğine gelirsek.Bu kullandığın antivirus / security / frewall programı kadar yine kullandığın İndirme yönetici programına da (IDM, FLASHGET, ORBIT DOWNLOADER, FREE DOWNLOAD MANAGER ) bağlıdır.Bunlardan bazıları indirilen dosyaların otomatik olarak tarama yapılması için o an sistem kurulan güvenlik yazılımını görevlendirirler.Bazı programlarda bu işlemi ayarlar genel sekmeler yada seçenekler menüsünden ayarlamak gerekiyor.

    YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.