Şimdi Ara

Kaspersky 2016 Browser Kilitliyor Sorunludur Yüklemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaspersky 2016 Browser Kilitliyor Sorunludur Yüklemeyin

    Bu program internet explorer ve google chrome'u kilitliyor, sadece operayı etkilemiyor, kaspersky 2016 eklentilerini kaldırsanız bile sorun değişmiyor, ne link kısmına nede google kısmına yazı yazamıyorsunuz. ben bu programı tükçesi çıkmadan önce yükledim aynı sorun yüzünden kaldırdım ve tekrar kaspersky 2015 sürümüne geri döndüm, aylar sonra türkçe sürümü çıktı diye tekrar indirip yükledim yine aynı sorunu verdi, tabi ben daha önce bu sorunla karşılaşmıştım ne yapmıştım diye düşündüm ama bulamadım, kaspersky programından olacağınıda aklıma getirmedim ve bir çok denemeden sonra bilgisayara format attım :). tekrar aynı problemi yapınca aklıma geldi kasprsky'i kaldırdım ve sorun ortadan kalktı tekrar kaspersky 2015 sürümünü yükledim sorunsuz şekilde kullanıyorum.

    Bu yazıyı yazma amacım insanlar saatlerce uğraşmasın ve acaba virüsmü girdi diye bir çok virüs programı kurup taramaya kalkmasın ve bilgisayarına format atmasın diyedir. kaspersky 2016 için bu sorunla ilgili ingilizce bilgiler çok ama türkçe hiç bir bilgi yok. yani yurdışı forumlarında bu sorundan bahsediliyor, ayrıca bu sorunla ilgili yeni güncellemeden bahsedenler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banasat -- 8 Şubat 2016; 13:03:42 >







  • Dostum fazla heyecan yapıyorsun maalesef. 2016 sürümünde böyle bir durum yok. bu durum tamamen senin işletim sistemin ile alakalı yada Kaspersky eklentileri dışında başka eklentilerde mevcut ve bu nedenle kilitlenmektedir. kilitlenme sorununun olmadığı tarihe sistemi geri yükle avast browser cleanup' ı kur ve tüm eklentilerin kökünü kazı ondan sonra malwarebytes ve Kaspersky virüs remowal tool ile tarat ondan sonra kurulumu yap işletim sistemin daha önce bir virüs enfeksiyonuna maruz kalmadı ise zaten sorun yaşayamazsın ama kaldı ise zaten antivirüs kurmayı bırakıp temiz kurulum yap ve daha sonra sil baştan kur anti virüsü forumda binlerce kullanıcısı var 2016 sürümünün bir tanesi de benim kullananlardan olsa bende sorun yaşardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.