Şimdi Ara

KASLARINIZI KOLAY YOLDAN ŞİŞİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vücudunuz çok becerikli bir makinedir. O sizin için günlük performansınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz yeterli kas kütlesini saklar. Ne daha azı, ne daha fazlasını. Daha fazla kas kütlesine sahip olabilmek çok enerji gerektirir. 50 kalori ekstra her eklenen ekstra 1 gram'lık kas için. Araştırmalar göstermiştir ki fındık, hayvan eti, kızılcık antrenmanı bıraktığınızda kaslarınızı korur. Tabii gelişim toplumun çok çeşitli yüksek proteinli beslenmeler üreteceğini ve bu konuda birbirlerini yargılayacaklarını hesaba katmamıştı. Eğer bir spor salonuna gidiyorsanız ve en iyi karın kasına sahip olmak istiyorsanız bunun 2 yolu var.

    1.Kural: Daha fazla ağırlık kaldırın: ‘Ben insanların hep aynı şeyleri yaptığını görüyorum, ama aynı şeyleri yapmak zaman kaybıdır’ diyor Jose Antonio, Nebraska-Kearney üniversitesinin egzersiz fizikçisi. Eğer aynı egzersizleri aynı ağırlıkla yaparsanız, vücudunuz 1-2 ay içinde bu hareketlerden kaynaklanan değişikliği yapacaktır. Başka bir değişle kasınız gelişmeyecektir. Bu düzeni değiştirip, daha fazla kas yapabilmeniz için Antonio 3 fazlı bir yaklaşım öneriyor.


    Faz 1

    Egzersizlerinizi her biri 1 aydan 6 haftaya kadar olan 3 bölümde yapın. Önce hızlı bir kas gelişmesi, kuvvet antrenmanlarınızda kullandığınız ağırlıkları arttırın. Bunu anlamı 6-10 tekrardan 3 set yapın ve son tekrarlarda kaslarınız yorulsun.

    Faz 2

    Güç dönüşümü yapın, Güç kaldırma hareketlerinde kullandığınız ağırlıkları arttırın. Gereğinden fazla ağırlık arttırmadığınıza emin olun. 15 dakika kardiyo egzersizleri ve esneme hareketleri ile ısının., sonrasında 3-5 tekrardan oluşan 4-5 setlik dead lifts ve bench press yapın.

    Faz 3

    Birkaç hafta hafif ağırlıklar kaldırarak çalışmanıza ara verin. 12-15 tekrardan 3 set yapın ve süper set (bir hareketten diğerine hiç ara vermeden geçmek) uygulayın. Daha fazla kardiyo hareketi yapın ve diyetinize dikkat edin.. Bu size yeni kas ve güç kazandırmayacaktır ama birkaç aydır yaptığınız vücut gelişimini görmenizi sağlayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lykia- -- 20 Mayıs 2013; 12:52:27 >







  • Katılım zamanı: 19 Mayıs 2013

    Adamın, bir önceki konularına da bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.