Şimdi Ara

Kasko yaptirmak mantikli mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kuran okumayan yurdum insanları.

    Yollarda araç kullanmanın sıfır riski yoktur. Siz ne kadar güzel kullanıcı olun gelip size çarpar ve kaçabilirler. Hayatta sıfır risk diye bişey yoktur. Dİnine evliya olacak kadar bağlı olsanda aracın çalınabilir.

    Nisa 102: Eğer sen de onlarla beraber seriyyeye çıkmış isen, bu durumda o-Vahiy dersini onlara yaptır. Dersi yaparken, önce onlardan bir grup seninle birlikte dursun ve silahlarını yanlarına alsınlar. Onlar secde ettiklerinde (sen okumanı bitirip bunun işareti olan secde hareketini yaptıklarında), arkanızda mevzilenerek güvenliği alsınlar. Sonra da, dersi yapmayan diğer grup gelip seninle dersi yapsınlar, onlar da emtialarını ve silahlarını yanlarına alsınlar. o-Kafirler, size apansız bir baskın yapabilmek için, sizin silahlarınızdan ve emtianızdan ayrılmış olmanızı ister.

    Muvaffak Murat avcıoğluna Göre meali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko1933 -- 27 Şubat 2016; 1:40:41 >
  • Yorumlara bakarak şunu diyebilirim ki Millet dinindeki haramları helalleri fazla bilmiyor. Koska yapılış itibariyle uygun görünmemektedir. Yaparım diyorsan o senin problemin ama kalkıp burda yobaz diye milleti eleştireceğine az gidip dininizi öğrenin 2-3 vaaz dinleyin ha ben müslüman değilim diyenlere lafım yok burada bize laf atıp boş çene yapmasınlar bizim dinimiz bizi ilgilendirir. Diğer bir konuysa isterse gavur malı olsun helalse alınıp kullanılır. Bu kafayı artık aşın Kurtuluş savaşında bize karşı savaşanlar sanki batılılar değilmiydi sen niye gidip alıyorsun derler adama!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 27 Şubat 2016; 4:48:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    quote:

    Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

    quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    Kardeşim ateistin katli vaciptir görüldüğü yerde öldürülmesi gerekir kuranda böyle yazıyor. Sen işine geldiği gibi kendine göre yorumlayıp alış veriş helaldir diye yazamazsın eğer inancın varsa.

    Nerede bu ayet biz niye göremiyoruz bu ayeti.

    kuranı bilmeyen adamla işim olmaz aç oku onuda mı ben söyleyim

    Kuran'da olmayan bir şeyi var gibi gösterdiğin için Zaten Allah hesabını soracak , o zaman benimle değil biryerine kızgın demir sokan zebanilerle işin olur merak etme.




  • körüklüotobüs kullanıcısına yanıt
    Nasıl bi fantazi dünyanız var yahu ahaha kafanıza böyle sapıkça şeyleri kim sokuyor.Bi yerimize kızgın demir sokacaklarmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    Nasıl bi fantazi dünyanız var yahu ahaha kafanıza böyle sapıkça şeyleri kim sokuyor.Bi yerimize kızgın demir sokacaklarmış

    Sen Allah'a şirk koşmaya devam et , kızgın ateşte cızbız olacan merak etme.
  • Mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.