Şimdi Ara

Kasko Şirketinin İlginç Teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yaklaşık 1 hafta önce önden çarpmalı bir kaza geçirdim ve aracım hava yastığı açtı. Ön taraftada kaporta dahil hasar oluştu. Eksper sürecinin ardından sürekli eksper bana yaklaşık 45bin lira hasar olduğunu bildirdi ve aracımın pert mi olmasını onarılmasını mı istediğimi sordu. Haliyle pert olmasını istediğimi söyledim. Bununla beraber benden aracın noter satış sözleşmesini vb istedi. Her neyse bugün ise kasko şirketi acente aracılığıyla bana ulaşarak 110.000 TL'lik bir mutabakatname göndermiş ve bugün imzalayıp gönderirsek işlemleri hızlı bir şekilde tamamlayacağımızı söylemiş. Bu 110.000 TL benim noterde aracımı aldığım fiyat. Aracın şuan muadilleri 125.000 TL civarında ve ben bu teklife aynı aracı alamıyorum.

    Bunun üzerine acenteyi aradım. Koskoca acente daha ismimi bile vermeden kim olduğumu anladı ve 110.000 TL'lik teklif verdiğimiz kişisiniz değil mi dedi. Evet ben teklifi az buldum yeni teklif istiyorum dedim. Bunun üzerine bana '' Kasko şirketi sizin noterde alım yaptığınız fiyatı teklif olarak vermiş , kasko bana sizin teklifi az bulabileceğinizi ve itiraz edebileceğinizi söyledi , bunun üzerine eğer sigortalı itiraz ederse ona ya bu teklifi kabul etmesi gerektiğini ya da aracı onaracağımızı söylememizi bildirdi'' denildi. Şimdi merak ettiğim teklifi kabul etmessem aracı onarabiliyorlar mı? Beni aracı onarmakla adeta tehdit ediyorlar , benim aracın pert olmasını istediğimi biliyorlar. Böyle bir şey mümkün mü?







  • Çok geçmiş olsun acenteniz kanalı ile teklifin artırılmasını talep edin mutlaka bir orta yolu bulunacaktır.
    saygılarımla.
  • hocam forumda bu tarz durumda olan üyelere en az 10-15 defa neyin ne olduğunu anlattım, özelden iletişim numaramı yazıyorum arayın ne yapabilirsiniz seçeneklerinizi anlatırım.
  • Merhaba ,

    geçmiş olsun. Ne ilginç acenteymiş o öyle. Görevi aracı olup fiyatlarınızı yükseltmektedir.

    Bir dilekçe ile fiyat yükseltilmesini isteyiniz ,fiyatınız yükselecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.