Şimdi Ara

kasanın önündeki usb girişlerini anakarta montaj?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kasanın önündeki 2 adet boş usb girişini kart üzerindeki yerlerine takmak istiyorum yalnız bu ikili usb den 2 şer tane 4hatlı kablo geliyor yönlerini nereye gelecek anlamadım pc nin arkasında usb var ama ulaşması zor olduğu için bunu yapmam gerekiyor yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler



  • onu ancak resimleme şekliyle öğrenebilirsin şimdi buradan anlatmak zor olur en iyisi bir bilgisayarcıya git 2, 3 ytl ye belkide hiç almaz yaptır en güzeli bu hemde öğrenmiş olursun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _kılıç_

    onu ancak resimleme şekliyle öğrenebilirsin şimdi buradan anlatmak zor olur en iyisi bir bilgisayarcıya git 2, 3 ytl ye belkide hiç almaz yaptır en güzeli bu hemde öğrenmiş olursun.

    bence de bilgisayarcıya git. yanlış bir bağlantı yaparsan ya usb device ın yanar yada anakartın usb denetleyicisini yakarsın.
  • anakartın kıtapcıgı var ıse bılgısayarcıya gıtmene gerek yok orada hangı kabloyu nereye takıcagın yazıyor gnd+ seklınde olması lazım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

    anakartın kıtapcıgı var ıse bılgısayarcıya gıtmene gerek yok orada hangı kabloyu nereye takıcagın yazıyor gnd+ seklınde olması lazım


    Katılıyorum kitapçığa bile gerek yok!!! Anakartın marka, model yazarsan nette User Manual bulabilirsin orda yazar hangi kablonun nereye ait olduğu
  • Kasadan gelen kabloların uclarinda yazar , V+ , GND , + , - gibi
    Bunlarin esleniklerini anakartin ustunde de gorebilirsin , dikkatlice bakman yeterli , her pinin ne oldugu anakartta da kasadan gelen kabloda da yazar.ama cok acemiysen de rske girmemende fayda var tabiiki , arkadaslar da hakli, kisa devre yaptirma.
  • Ben deneme yanılma yoluyla öndeki usb kablolarını anakart üzerindeki yerlerine takmaya çalışmıştım. Herhangi bir zarar görmedi ama usb girişlerini de çalıştıramadım.
  • Kardeş anakart üzerinde yeri 9 iğne şeklinde. yan yana bir tarafta 4 diğer tarafta 5 iğne var. 5 iğne olan taraftaki fazlalığı boş bırakıp usb kablolarını 4er 4er diğer 8 iğneye takacaksın. Maalesef şu anda kabloların renk sıralamasını hatırlayamadım. Ama kasadan çıkanlar sıralı ise zaten 2 şekilde takılabilir, deneyerek bulursun bişey olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.