Şimdi Ara

Kasadan gelen sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle bu sesler fan sesi değil, hatta şöyle söyliyeyim bu seslerin gelmediği zamanlar bilgisayar calışıyor mu calışmıyor mu? belli bile olmuyor fanlar o derece sessiz..

    devamlı ince ince geliyor bu sesler fakat en belirginleştiği anlara bir örnek şöyle verebilirim;
    atıyorum facebook ta resimler arasında dolaşırken her resimin değişmesinde sanki mekanik bir sürtünme sesi geliyor hatta sesi birazda adsl öncesinde tel.den nete bağlanırken gelen seslere benzetebilirim, bu sesler tahminimce harddisk ten geliyor hatta tahminimcesine geçtim bayağa bayağa harddiskten(model panelde mevcut) geliyor ama dogrusu duruma anlam veremiyorum cünkü bilgisayarı toplayalı 1 haftayı gectim 4 gün bile olmadı..

    ve kasanın diğer unsurlarının sessizliğinde bu sesler gercekten cok daha fazla rahatsızlık veriyor hatta endişelendiriyor..

    ne yapabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malkavian -- 18 Nisan 2011; 2:07:19 >



  • kasadan her ses geldiğinde kasanın önündeki hdd led i yanıyor.. hemen her işleminde bu ses geliyor.. hdd ye garanti yolları taştan mı?
  • harddiskinizden geliyor o ses çalışırken bu sesin gelmesi bazı markalar için normal sayılabilir özellikle western digital ama bilgisayarın için sorun teşkil etmiyorsa yani herhangi bir şekilde yavaşlama donma vs olmuyorsa çok dikkat etme bence ama illa sessiz disk istiyorsanız samsung diskler bu konuda çok iyi birde fanlarınız çok sessiz olduğu için bu ses sizi rahatsız ediyor olabilir neticede disk okuma ve yazma yaparken bir miktar ses yapar içinde disk dönüyor ve kafa hareket ediyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.