Şimdi Ara

Kasa üzerindeki psu u Msi mag 550w mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Aerocool one duo modelini aldım. Üzerinde 650w 80+ psu ile geldi. Gaming gecesinden ise Msi Mag 550w 80+ bronze psu aldım. Sizce kasa üzerinde gelen aero white 650w ile mi devam edeyim yoksa Msi takıp kasa üzerinde geleni satayım mı?

    Sistem özellikleri;

    Ryzen 7 5700g
    Xpg 512 m2 ssd
    Asus tuf b450m Plus 2
    Kingston fury 2x8 GB CL 17



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 28 Mart 2022; 19:38:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • MSI

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SavaqarY kullanıcısına yanıt
    Özel bir nedeni var mi hocam? Aerocool’dan pişman olan yorum okumadım suana kadar. E tabi marka bilinirliği MSI gibi değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önceki konuda harici bir güç kaynağı önermemin sebebi ilerde iyi bir kart alırsanız altyapı hazır olsun babındaydı. O kasa 1300 civarıydı sanırım. Yakın paraya kasa + psu daha iyi olabilirdi diye düşündüm. MSI AxxxBN serisi çok da iyi değilmiş(konuda link vermiştim). APU sistem için Aerocool da yeterli olur. Ayrıca 2. Elde güç kaynağı satmak çok zor.

    İade hakkınız var sanırım, MSI psuyu iade edebilirsiniz. Ekran kartı alınca bakarsınız olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Gaming gecesinde indirimde denk gelen uygun fiyatlı bir tek bu olunca alayım dedim. Dediğiniz gibi pek rağbet olacak gibi durmuyor. İade etmek en iyisi olacak sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 28 Mart 2022; 23:19:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aerocool aero 700w white in review ini bulmustum zamaninda ehhalil hocamla bakmistik. Aerocool toparliyor seklinde yorumlamistik (VX serisine bakarak), bu modelde cikislara konulan asia'x (filtre) "peh be" dedirtiyor lakin anakapasitörün Japon olmasi ve full korumaya sahip olmasi en azindan "eh iste" dedirtiyor. Diger yandan DC-DC cevirici yok, msi bronze modelinde var. ikiside full korumaya sahip, verimlilik karsilastirmasi %1-2 oldugundan pek ilgilendirmiyor beni... Msi da full capxon ve jungu+chengx kapasitörleri kullanilmis. ikiside filitre kisminda tasarrufun dibine vuruyor, en azindan teapo kullansalardi dedirtiyor. asia'x, junfu ve chengx gibi markalarin kapasitörlerini zorlamaya gelmez, zorlama dedigim yük olarak yüzdesel, normalde zaten zorlamak icin kullaniriz psulari...


    Msi'i bu tasarruf hikayesi sebebiyle elestirdim, 650w msi mag abn gercekten suan satilan 1050 lirayi hak etmiyor, 950 liraya xpg pylon var ve daha iyi, fdb fan ve anakapasitör japon, gerisi elite... Testlerde de zaten pylon daha iyi... ben bu iki modeli karsilastirarak msi abn modeline kötü dedim. Yine söylüyorum msi bronze modeline kesinlikle yakismiyor suan kullanilan malzemeler, anakapasitörün en azindan japon olmasi gerekirdi. chengx ve junfu koymak ayip... ama aerocool da o kadar iyi degil bu noktada... iki model bir birine yakin, ama pylon onlardan daha iyi seklinde yorumlayabiliriz.


    Aero da sorun su ki, ünite cok kara düzen bir model, ya hec in ya andyson un giris seviye platformu, japon kapasitör olmasi iyi ripple seviyesine illaki etkisi olur, ama filtre kapasitörlerinin kalitesi ve genel basarimi sebebiyle high end ekrankartlari icin uygun degil. Ben tavsiye edemem, ekrankartlarinin fiyatlarina bakildiginda, hak verirsiniz.


    Arkadasin durumunda "suan" ekrankarti bulunmadigindan, aero white ile devam etmek mantikli... ekrankarti alinacagi zaman msi abn den daha iyi bir model almak cok daha isabetli olacaktir.


    Kasa üzerindeki psu u Msi mag 550w mı?



    ben reviewleri birakayim merak eden olursa:


    https://3dnews.ru/1002840/obzor-aerocool-aero-white-700w

    https://www.f14lab.com/2021/10/review-msi-mag-a550bn-550w.html

    https://www.techpowerup.com/review/adata-xpg-pylon-750-w/3.html


    https://www.citilink.ru/product/blok-pitaniya-aerocool-aero-white-550vt-120mm-chernyi-retail-aero-whit-1207088/rev132866/





  • 2 side cok kaliteli psular değil. Masraf etmeden devam edin .
    3060 uzeri ekran karti kullanmayacaksaniz kasadaki psuda işinizi görür.
    Üstü kartlarlada kullanılır ama uzun süreli kullanimlarda nasil tepki verir kestirmek zor. O yüzden düşük kartlarla kullanacaksaniz masraf etmeden devam eldekinj de iade edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok değerli bilgiler, cok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi “şuan” bu şekilde devam o halde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    3060 üzerine sanırım çıkmam. Ülke şartlarına bağlı MSI’ı iade edip aerocool ile devam edeceğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.