Şimdi Ara

kasa topluyorum 2 sorum var [sm=s18.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk soru olarak:
    İşlemci olarak apu kullanmayı düşünüyorum bu yüzden takacağım ramlerden oyunlar için ekran belleği ayıracağım ve tabii ki de overclock yapacağım ramlerin çok ısınmayan parçalar olduğunu biliyorum bu durumda ucuz bi marka alsam sıkıntı yaşar mıyım?

    İkinci soru olarak da:
    Üstte dediğim gibi apu kullanacağım yanlız
    AMD A10-7870K Godavari APU(http://www.hepsiburada.com/amd-a10-7870k-godavari-3-9ghz-soket-fm2-95w-islemci-p-BD803801?magaza=Teknobiyotik&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMI_5nei6651QIV6jLTCh1P9AeAEAQYASABEgLfAvD_BwE) bunu alacaktım yorumlarında çok ses çıkardığını ve herkesin bundan sonraki near silent modelini tavsiye ettiğini okudum onun da linki burada
    (http://www.hepsiburada.com/amd-a10-7870k-godavari-3-9ghz-soket-fm2-95w-islemci-p-BD803801?magaza=Teknobiyotik&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMI_5nei6651QIV6jLTCh1P9AeAEAQYASABEgLfAvD_BwE) pek bilgim olduğu söylenemez ikisi arasındaki farkı ve hangisini almanın daha mantıklı olduğunu açıklar mısınız?







  • Apu alma işlemci ve gpu bazında tatmin etmez performansi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bütçem düşük bir bütçe technopatın topladığı bir bilgisayarın sadece belli parçalarını alıp kendi kasama koyuyorum overclock yapacağım oradan ekran kartına destek gelecek ramlerden adamlar yüksek ayarlarda gta da 50-60 fps alıyor toplayacağım bilgisayarla o yüzden tatmin edecek rahat ol.
  • o gif oraya nasıl geldi bilmiyorum yanlışlıkla koymuşumdur
    nickim her yerde böyle seninle alakam yok rahat olabilirsin
    soruma cevap verebilirsen sevirim bir de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesaq

    hocam bütçem düşük bir bütçe technopatın topladığı bir bilgisayarın sadece belli parçalarını alıp kendi kasama koyuyorum overclock yapacağım oradan ekran kartına destek gelecek ramlerden adamlar yüksek ayarlarda gta da 50-60 fps alıyor toplayacağım bilgisayarla o yüzden tatmin edecek rahat ol.

    Aah ah...

    Şu teknopat denen bataklığa uyup sistem kurmayı ne zaman bırakacaklar merak ediyorum.


    Eğer bütçen kısıtlı ise 2. elden bir pc toplarsın, bir çok durum için yeterli bir pc in olur, öbür türlü APU hayalkırıklığı hele ki GTA 5 gibi bir oyun için. O teknopat sitesindeki şahıslar ben ciddiye almıyorum, zaman kaybılar tamamen.
  • adamların oluşturdukları sistemler ortada , sistemlerin performansları ortada.
    Daha önce sistem toplamayla alakası olmamış kişileri konu hakkında bilgilendirip fikir sahibi yapabiliyorlar ve bence takdir edilmesi gereken bir kanal.
  • Hocam bilgisayardan anlayan 3 - 5 sağlam arkadaşım var kimin ne dediği çok önemli değil ben tek kişinin sözüyle de hareket etmiyorum rahat olabilirsin. APU kullanmanın sebebi dediğim gibi ekran kartı parasını kurtarıp tankerden takviye yapacağım ve sistemin çok da ciddi olmasi gerekmiyor sistemi ortaokulda okuyan kardeşime topluyorum babam para vermiyor diye zaten 5-5 buçuk sene sonra üniversiteye giderken bir daha bilgisayar alınacak bir orta düzey bir PC olsa yeter :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesaq

    Hocam bilgisayardan anlayan 3 - 5 sağlam arkadaşım var kimin ne dediği çok önemli değil ben tek kişinin sözüyle de hareket etmiyorum rahat olabilirsin. APU kullanmanın sebebi dediğim gibi ekran kartı parasını kurtarıp tankerden takviye yapacağım ve sistemin çok da ciddi olmasi gerekmiyor sistemi ortaokulda okuyan kardeşime topluyorum babam para vermiyor diye zaten 5-5 buçuk sene sonra üniversiteye giderken bir daha bilgisayar alınacak bir orta düzey bir PC olsa yeter :)

    Hocam eğer bekleyebilecelseniz bu sene sonu gibi çıkacak yeni APU'ları bekleyin derim. Gerçekten beklemeye değerler bence. Diğer seçenek olarak Ryzen 3 de düşünülebilir muhtemelen daha pahalıya gelecektir cpu+gpu ama performans itibariyle düşünülebilir.
  • sakın ama sakın o tip sitelerin topladıkları sistemleri toplamaya kalkmayın. Zamanında G3258'i o kadar yücelttiler ki işlemciyi olduğundan daha iyi gibi gösterdiler, halbuki G3258 750Ti ile bile darboğaz yapan bir işlemciydi.
    Ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer demişler. Siz siz olun internette dolaşan herşeye inanmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.