Şimdi Ara

Kasa tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün codegen kasamın 300 watt lık güç kaynağı yanınca çıktım Adana sokaklarına ve alla allaa asus'un kasasımı varmış veya 25$ lık kasa neyine yetmiyor , güzel hatırına 100 $ olur (asus ta230 için) , 400 watt codegen güç kaynağı versek olmazmı , abi var ama 60$+KDV 2 gün içinde de elinde olur (ulan dedim 2 gün bekleyecek olsam Anakaradan 50$+KDV ye alacam , amma akıllıymışın sen dedim artık) .... vs vs nidaları arasında geçen ümitsiz turumu 75$+KDV ye asus ta210 alarak tamamladım (birazcık kazık yedim galiba ama ne yapalım) . Kasanın içi biraz dar gibi geldi , en üstün bir altındaki 5.25 lik yuvaya cdrom takamadım çünkü devasa boyuttaki MSI anakartımın transistörülerine denk geldiği için yerine oturmadı . Ayrıca cdrom vs sürücüleri takmak için kızak sisteminin olmaması hoşuma gitmedi doğrusu . Güç kutusu için FPS diyorlar ama üzerinde w/noise killer ve w/pfc yazan iki küçük etiket dışında hiçbirşey yazmaması beni biraz şüphelendirdi , bilen arkadaşlardan ricam beni bu konuda aydınlatabilirler mi,acaba FPS yi çıkarıp yerine başka bir güç kaynağımı takmışlar? Ayrıca anakartın klavye , mouse , yazıcı vs çıkışlarının kasanın arkasına denk geldiği yerde delikli metal tabaka yoktu , yani çıkışların denk geldiği yer boş , kasanın kutusundan da oraya takmak için bir metal panel çıkmadı , acaba normal mi? Yoksa onu damı tırtıklamış bizim bilgisayarcı .

    Bilgi vermeye devam ediyorum :
    - kasanın arkasında iki adet fan var (bana birazcık gürültülü geldiği için devre dışı bıraktım) ,
    - Kasanın ön-alt kısmında ise 4 adet usb çıkışı + 1 adet iee 1394 çıkışı + kulaklık ve mikrofon giriş ve çıkışları var .
    - En üst iki cdrom yuvası ise cd-door denen özelliğe sahip (cdrom un marka ve modelinin yazdığı ön paneli söküp buraya takıyorsunuz , normalde baktığınızda kasada hiçbir cdrom vb bir cihaz yokmuş gibi görünürken yuvaların sağ kenarındaki ejekt tuşuna bastığınızda hödenek diye cdromun cd tepsisi dışarı çıkıveriyor , atraksiyon olsun hesaabı işte) ...
    - İsterseniz birkaç foto çekip yollarım ama önce şu güç kaynağı konusunda içime su serperseniz çok memnun olurum .




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.