Şimdi Ara

kasa soğukluğu ve ses ile sorunum varrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fell huricane 2 kasa var amd 3.0 işlemci 1240 ram,asus a8n-slı nforce 4anakart ve palitr-x550 ekran kartı var.Bilmeyen arkadaşlar için kasada bir adet yan kapakta bir adet ön ızgarada bir adat arkada var.Buna artı olarak işlemci fanı ana kartın kuzey köprüsü fanı ve ekran kartı fanı var tahmin edebileceğiniz gibi pc çalışınca helikopter havalanıyormuş gibi bir ses çıkartıyor.Bu nedenle kasanın önundeki ve yanındaki fanları iptal ettim fakat pek değişen bir şey olmadı.Bu sesin büyük bir bölümü kuzey köprüsü ve ekran kartı fanından geliyor bunlarıda iptal etsen sorun olurmu? Yada bunların yerine kullanabileceğim başka bir marka fan tavsiye edebilirmisiniz.Birde kasanın arkasındaki kasa fanının yerine bir sessiz fan solerseniz sevinirim.

    işlemci fanı ------- ZALMAN CNPS7000B-CU http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1225&productid=bd700724



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emonal -- 15 Şubat 2007; 21:42:32 >







  • ekran kartının fanı oyunlara girdiğin zaman yüksek devirle devreye girecektir. dolayıysla oyunlarda ses çıkartır. bende de aynı sorun var. bence sen ekran kartı fanının devrini düşük tut bir bak bakalım. ses nasıl değişiyor. düşük devire rağmen ses yine yüksekse büyük ihtimal power fanından ses geliyor. aynı sorunu bende yaşıyorum. uğultu şeklinde bir ses çıkarıyor psu fanı. ekran kartı fanları daha tiz bir ses veriyor. psu için arctic cooling fan alabilirsin. bir arkadaş denemiş çok memnun kalmış. bende alacam ama bir türlü elim değmedi almaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.