Şimdi Ara

Kasa İskeleti Boyama İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Thermaltake V9 kasamın iç iskeletini boyamak istiyorum. İntertten astar, boya ve vernik fiyatlarına baktım. Toplam 20-25 TL gibi bir maliyeti oluyor. Bunun yanında bir kaç oto kaporta-boya servisi ile görüştüm. Onlarda 20-50 TL arası fiyatlar verdiler. Kendim boyayabilirim ancak yerim pek müsait değil ve oluşacak dağınıklık gözümü korkutuyor. Dışarıda boyatmak daha mı mantıklı olur acaba? Daha önceden boya işiyle uraşan arkadaşlar varsa tavsiyelerini almak istiyorum. Sağlıcakla kalın...



  • Bence bizzat kendin boyamalısın. Daha zevkli olmaz mı?

    Soranlara ben yaptım diyebilmelisin.. Ama karar senin.. İyi çalışmalar.
  • Ben yaptım diyebilmenin farkı bir başka olur tabi.

    Ama işte daha önce hiç kasa boyama yada modlama işi yapmadım. Pratiğini yapabilecek bir kasamda yok. Teredütte kalıyorum bu nedenle.
  • Şu an yaptığım mod ilk modum ve dolayısıyla ilk kez kasa boyamam.Sandığından daha kolay emin ol.Tabi işin inceliklerine dikkat etmen gerek.Yalnız boya işine müsait bi yerin mutlaka olmalı.Aksi taktirde maliyet daha da artabilir
  • Selam...

    Bence direk oto boyacısında boyattır.Oto boya daha bi başka görünür.Bende kasamı boyatacağım.Oto boyacısına boyattırmayı düşünüyorum.
    Eğer illada ben yapacağım diyosan ozaman bilen biri ile yapman gerekiyo.Oda yok diyorsa forumda nasıl boyatılması gerektiği ve nelre dikkat edilmesi gerktiği ve ince ayrıntılar çok önemli.

    Bunu 1 kez boyucan olmazsa sıkıntı ve maliyet artar.
    Ama yinede nihayikarar senin.......
  • Çok haklsınız arkadaişlar. Birkaç oto boyacısı ile bugünde görüştüm. Kimisi vakit ayıramam diyor kimisinin ise ilgisini çekiyor ve gel birlikte neler yapabileceğimizi görelim diyor. Hatta bazı yerler ise işi ciddiye alıyor ve çom farklı seçenek ve fiyatlar veriyor.

    Evde yerim pek müsait değil. Ufak sayılabilecek bir balkonum var. Odamda da sağlıklı çalışamayabilirim. Sanırım bu işi ehline vereceğim. Zaten sadece boyama olmayacak bir dizi kesim biçim işlemi var. Kasaya yen bir soluk kazandırmamın zamanı geldi. Bu arada kasa aopen h402b slim. Tamamlayınca resimlerini buraya ekleyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evolution

    Şu an yaptığım mod ilk modum ve dolayısıyla ilk kez kasa boyamam.Sandığından daha kolay emin ol.Tabi işin inceliklerine dikkat etmen gerek.Yalnız boya işine müsait bi yerin mutlaka olmalı.Aksi taktirde maliyet daha da artabilir


    Vallahi forumda tüm mod başlıklarını okudum inceledim. Güzel iş çıkaran arkadaşların bu gibi işler için müsait yerleri var. İstedikleri zaman kasayı dışarı alabilme imkanları da var çoğunun. Keşke böyle bir ortamım olsada düşünmeden teredüt etmeden girişsem işe.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.