Şimdi Ara

Kasa Fanı Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Aerocool XPredator Big Tower kasam var.http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-high-power-b12s-750w-80-guc-kaynakli-big-tower-kasa-cift-23cm-fan.html Kasanın yan paneline fan takmak istiyorum. Sessizlik ve performans olarak iyi bir fan arıyorum. Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Fiyat konusunda esnek olabilirim. Ben bu fandan düşünmüştüm.http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-viper-12cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-kasa-fani-ak-fn059/productDetails.aspx?productId=bd100259&categoryId=1125 Bu fanı kullanan arkadaşların da yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.







  • Yardım edebilecek yok mu?
  • sana tavsiyem low cooler master kullanman gayet sessiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasanın arkasına Corsair AF140 Quiet Edition, yan panele de 2 tane Akasa Viper 140mm taksam arkadaki fan hava alışverişini sağlamada yeterli olur mu yoksa arkaya daha güçlü bir fan mı takmam lazım?
  • Üste kesin fan takın derim, mantıken ısınan hava yukarıda olacağı için çok güçlü olmayan sessiz bir fan takmanızı tavsiye ederim,arkayada 1 tane şart, abartmadan takabilirsiniz, bende yeni sistem kuruyorum, kasayı değiştiriyorum, araştırdım baya, üste büyük arkayada desteklenen en büyük boy takın işinizi görecektir. 4 pin alırsanız ,hızınıda ayarlarsınız, en azından durum elinizde olur, sıcaklık&ses dengesi kurarsınız. Linkteki fan gayet iyi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.