Şimdi Ara

kasa fani baglantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • coolermaster centurion kasanin onundeki 8cm ve arkasindaki 12cm lik fanlarin uzerinde 12voltluk standart 4 pinli soket mevcut. bunlari psu'dan cikan 12v'luk soketlere mi bagliyoruz? yani anakart uzerindeki 3 pinli fan soketlerini kullanip devir hizlarini gormemiz mumkun degil midir?

    ayrica power suply faninin 3 pinli soketi anakart uzerinde nereye baglanmalidir? aux-systemfan- nbfan gibi secenekler mevcut?.



  • selam, kasadaki 4 pinli fanlar psu daki 4 pin li çıkışlara bağlıyabilirsin ,anakart üzerindeki 3 pine bağlamak için çevirici adaptörler var ancak 3 pin sokete +ve - olarak iki kabloludur anakarta bağlarsın ama deviri göremezsin devir görmek için kendinden 3 pin fan almalısın ,ve her ana kart ta farklı sayıda 3 pin giriş var ,mesela benim kart ta 4 tane var kartındaki soketlerden alacağın devirleri everest diye bir proğram var onu kurarsan görebilirsin,kartın marka ve serisini verirsen senin için inceliyebilirim hayırlı günler
  • Arkadasinda dedigi gibi anakarta baglayabilmen icin 3 pin fan cevirici alman lazim ...

    normal 12 volt girisine baglaman yeterli hdd,cdrom vs. taktigimiz 4 lü giris.
  • verdiginiz ayrintili cevaplar icin cok tesekkur ederim arkadaslar. anakartim abit an8 ultra. uzerinde bol miktarda fan soketi mevcut ama fan devir hizlarini ogrenmem cok da lazim degilmis. ben qool'n quite ozelligine dahil saniyordum ama degilmis. sadece islemci fani icinmis bu ozellik.

    tekrar tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.