Şimdi Ara

Kartuş sorunu/yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Hp photosmart yazıcım var, geçenlerde renkli kartuşu bitti, yenileri baya pahalı diye, kartuşu doldurtmak istedim. Daha önce bittiğinde yeni orjinal kartuşları bir teknoloji marketten kampanyalı almıştım. Şimdi 2 kartuş alsam yeni bir yazıcı fiyatına yaklaşıyor. Ben de renkli kartuşu doldurttum ve evde 1 sayfa çıktı alabildim. Ancak ertesi gün yazıcıyı açtığımda makina arıza veriyor, Hp'nin programıyla pc'den baktığımda renkli kartuşta kartuş sorunu belirtiyor. Bu sorunu aşmanın bir yolu var mıdır? Yeni yazıcı tavsiye eder misiniz?
    Not: Çok fazla çıktı alan biri değilim, ayda 20-30 sayfayı geçmem. Doldurmalı sistemli vb. düşünmüyorum. 150 TL'yi geçmeyecek renkli, fotokopi, fotoğraf basma gibi özellikleri olan (faksa gerek yok) ve fiyat/performans açısından kartuşu avantajlı bir yazıcı tavsiye eder misiniz? Bir de benim için önemli olarak kağıt sıkışması gibi sorunların minimum olması gerekli.

    Son olarak, Canon hiç kullanmadım. Canon mu Hp mi desem ne dersiniz? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 8 Temmuz 2014; 23:14:13 >







  • koraygs K kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sana sorun yaşamayacağın tek ürün brother derim ben kendim kullandığım makina hem fiyat hem performans üst sırada


    http://www.sadecenotebook.com/brother-mfc-1811-laser-yazici-tar-fot-fax-a4-pmu313546


    bi bak istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.