Şimdi Ara

kartuş dolumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • meraba arkadaşlar kartuş dolumu ilgili bilgi verin.....



  • Marka-model verirsen çok daha rahat yardımcı olabiliriz.
  • ben de yarın ilk kez kartuş dolumu yaptırcam. %100 garantili makine ile dolum yapan bir yer evin yakınında. 10 liraya yapacak. hp 338 kartuşu. peki tam dolum yaptığını, ve gerçekten makine ile dolum yaptığını nasıl anlayabilirim??
  • Makinan kartuş seviyesini söylemiyorsa kartuşların kaç ml mürekkep aldığını öğrenip (üzerinde yazar) dolumcunun kaç ml mürekkep verdiğini bizzat görmekten başka çaren yok. Orjinal olmayan mürekkep doldurup onunla da makineyi bozarsan garanti kapsamı dışında kalacaktır printerın. Şu da bir gerçek ki yazıcı kullanan insanların çok büyük bir kısmı kartuşlarını ya da toner dolumu yaptırmakta. genellikle sorunsuz bir işlem. Bazen kullanılan mürekkepin kalitesizliğinden kartuşlarda tıkanma olabiliyor. O nedenle de kaliteli yan sanayi mürekkeplerini temin edip (cescesor,go-print vs) evde kendimiz doldurmaktayız. Dolumcunun hangi marka mürekkepi kullandığını öğren, ucuz çin malı mürekkeplerden kaçınmak gerek.
  • şimdi aldım kartuşu. etiketinde herhangi bir deformasyon yok. üzerine isim yazmıştım, duruyor. püskürdüğü bölümü temizlemişler güzelce. bantlamışlar bi de. deneme çıktısı aldım. güzel. dağılma yok denecek kadar az. ama kartuş seviyesi değişmedi. orada görünen içindeki miktar değil de yazılan mürekkebi tahminen çıkarıp mı gösteriyor?? orası bitince de mürekkebi kullanacak değil mi??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.