Şimdi Ara

Kart Tabanlı Yeni Zombi Macerası The Dead Await Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Zombi kıyameti oyunlarını hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Bu tür üzerine elbette birçok oyun yapıldı ve şu anda yeni yapımlar bizlere sunulmak isteniyor. Şimdi ise karşımıza rol yapma unsurları ile beraber çıkmayı bekleyen ve aynı zamanda deste tabanlı bir yapıyı bünyesinde barındıran bir yapım geliyor.
     
    Issız bir dünya içerisinde büyük bir yolculuğa çıkabildiğimiz ve aynı zamanda burada hayatta kalmaya çalıştığımız yapımdan ilgi çekici bölgelere doğru ilerleyebiliyor, taktik savaşları atılabiliyor, kendi bölgemize inşa edebileceğimiz yapılarla karşılaşabiliyor ve aynı zamanda açık dünya içerisinde elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.
     
    Oyunda rol yapma unsurlarının yanı sıra aynı zamanda yapacağımız taklitlerle beraber ilerleyeceğimiz bir yapı yer alıyor ve hayatta kalan birçok kişiden biri olarak bu ıssız dünya içerisinde biz de büyük bir mücadele vermeye hazırlanıyoruz. Oyun içerisinde salgın ile ilgili çeşitli bilgileri ve gerçeği açığa çıkarmaya çalışıyor, etrafı keşfedebiliyor, etrafı keşfederken yeni kaynakların ve karakterlerin sahibi olabiliyor ve aynı zamanda kendi destemizi burada oluşturmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.
     
     
     
    Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabildiğimiz ve bu ortamlar üzerinde hayatta kalmaya çalışabildiğimiz yapımda aç sürülerini burada olduğunu görebiliyoruz, zombilerin üzerimize doğru geldiğini deneyimleyebiliyor ve insanlığın burada hayatta kalmak için verdiği mücadeleye doğrudan şahit olabiliyoruz. Elbette bu tarz oyunlarda yer aldığımız süre boyunca hayatta kalmanın ne kadar önemli olduğunu anlayabilir ve aynı zamanda yapacağımız hamlelere göre değişkenlik gösteren bir yapının olduğunu da aktarabiliyoruz.
     
    Zombi kıyametinin ardından yer aldığımız bu yapımda elbette açık dünya içerisinde gezip tozabiliyor ve bu dünyayı keşfetmeye hazırlanıyoruz. Aynı zamanda burada sadece biz değil, diğer hayatta kalan insanların da olduğunu görebiliyor ve kendi karakterlerimizi kurtarırken aynı zamanda diğer hayatta kalanlarla beraber de karşı karşıya kalabiliyoruz. Dolayısıyla burada insan uygarlığını tekrardan inşa etmek ve yüceltmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Bu amaç uğruna uzun bir yolculuğa çıkabiliyor ve insanlığın en büyük engellerini ortadan kaldırmaya hazırlanıyoruz.
     
    Aç canavar sürülerini ortadan kaldırabileceğimiz ve aynı zamanda hayatta kalma deneyimini üst düzey bir şekilde hissedebileceğimiz yapımında zombi kıyametinin ardındaki gerçeği öğrenmeye çalışır ve bu gerçeği öğrenirken de elbette büyük ve zorlu ortamlar içerisinde kendimizi bulmaya hazırlanıyoruz. Medeniyetin temellerini tekrardan inşa etmeye hazırlandığımız ve hayatta kalma kervanına katıldığımız bu yapımda amacımız burada oldukça dikkatli olmak ve aynı zamanda yeni bir medeniyetin parçalarını burada birleştirmek. Bu amaç uğruna ilerlediğimiz yapımda engellerin karşısına çıktığını görebiliyor ve bu engelleri aşmak için de yaptığımız seçimlere bağlı olarak değişkenlik gösteren bir sistemin olduğunu aktarabiliyoruz.
     
    Steam sayfası üzerinde "yakında" yazıyor. Fakat birçok rapor bu tarihi işaret ediyor. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.