Şimdi Ara

Karşı cinse Karşı nasıl olmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karşı cinsle nasıl iletişime geçebilirim? bir türlü bunu beceremiyorum yani hoşlandığım bir kızın yanına ne diyerek gidebilrim? ünv. ortamındayım fakültemiz bir ilçe de ve küçük. bu yüzden kaynaklandığını düşünüyorum ama belki bu bir mazerettir. dediğim gibi kız ortamım yok bunu başarmanın elbet bir yolu vardır ve ben gerçekten bilmiyorum.



  • Önce arkadaş edinmelisin.Seni hiç tanımayan birinin yanına gidip hoşlantını belirtmen saçma olur.Sınıf ortam ne kadar küçük olursa olsun illaki muhabbet ortamı vardır.Kendini soyutlarsan hiçkimseye yaklaşamazsın.En basiti dersler not vs. ders arası muhabbetlerde laflara sende katıl varlığını bi göster.Karşı cins olarak değil de normal arkadaş olarak düşün çekinme utanma yani bi şekilde devamı gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    ya açıkcası bizim sınıfın muhabbeti bana çk çekici de gelmiyor. herkes kendini gösterme derdinde. ben diğer bölümlerle nasıl iletişişime geçebilirim? :D
  • topluluk grup vs. oluşumlar varsa onlara katılabilirsin.heralde belli bi kız var aklında.ama ben sana genel anlatıyorum.beğenmesen bile iletişim gücün artar özgüven gelir.yani onun huyu şöyle bu yapmacık deyip kendini soyutlama.bahane çok istersen tek takıl tabi de konuyu açtığın için bunları anlatıyorum şimdi.Yoksa şu bölümde çok güzel kız var nokta taktiği tavlama yöntemi diye bişey yok hayatta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen daha beginner'sin. Cevre yapman lazim. Her kizla erkekle konus. Kantinde otur sohbet et. Bir seyler organize et veya katil. Samimi olmaya calis. Gul, paylasimci ol. Millete bir seyler kat. Ozguvenli dur. Bakimli ol.

    Yolda yanindan gecen bir kizin bile gidip 5 dk'da numarasi alinabilir ama sen daha onu yapamazsin su an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı cinse karşı olmamalısın yada karşı karşıya olmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.