Şimdi Ara

Karşı apartmandan sorunsuz çekecek modem tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kullananlar biliyorlardır mutlaka hangi modemin daha verimli olduğunu. forumda adsl modem bolümünün birçok başlığını okudum. Aradığım bilgiyi bulamasamda en az onun kadar gerekli başka bilgiler edindim. Sorum Şu :

    Ben 4. katta oturuyorum ve Karşı apartmanda 2 katta oturan arkadasıma wireless ile adsl kullandırmak istiyorum(masaüstü kullanıyor ve wireless adaptor kullanmayı düşünüyoruz). arkadasımın bilgisayarının olduğu oda sokağa bakan kısımda yani bana en yakın mesafede benim odam ise 1 oda arkada. Kısacası aramızda 4 duvar ve 4 metrelik bir eğim var. toplam mesafe max. 20 mt. buna gore:

    1-Wireless ile sorunsuz bağlanabilme imkanımız varmı ve Önerebileceğiniz modem ve wireles usb adaptor markası modeli ne olur.

    2- Ağ paylaşımı oluşturabilirmiyiz , (oluşturabilirsek buna uygun modem seçimi dikkate alınmalı)

    Bilgisi Olan arkadaşların yanı sıra tecrubesi olan arkadaslarımızında paylaşımları çok işimize yarayacaktır. Teşekkürler.







  • ben yan apartmanta 3. kattaki arkadaşımla wireless bağlantı yapıyorum ben 2.kattayım ve arada bir daire be 5-6 metrelik bi mesafe var. ben asus notebook kullanıyorum onun evinde ise philips sna adsl modem var bu smile adsl nin verdiği modemlerden çift antenli olanlardan. adını bilmiyorum tam
  • Teşekkürler empoeq.
    Başka tecrübesi veya bilgisi olan varmı arkadaslar.
  • tekrarlayıcı kullan bence en kolayı o .
    Arkadaşında kendi evine bi tekrarlayıcı cihaz alsın orda sinyali yükseltsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.