Şimdi Ara

Kariyer delisi türk kızları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eve girip kanepede uyuyakalan ev arkadaşımın hayalarını gördüğümde bile bu kadar midem bulanmamıştı. 24 yaşındaki kızın ''adamın geleceği parlak yaaa tam ideal erkek'' derkenki yüz ifadesi, adamın altında bir ömür kalsa yardım edin demeyecek gibiydi. gönül ister ki buradan kapitalizme ve küreselleşmeye müthiş voleler çakıp şık göndermeler yapayım ama olmuyor arkadaş, bölümü altı senede bitirdim ama mahalleden öteye gidemedim. bizim mahallede para lafı edilmezdi. bakkaldan aldığım gofretin parasını akşam geçerken babam bırakırdı. cebimizde ne varsa birleştirir kames top alırdık ve ben fazla verdim sen eksik verdin kavgası olmazdı. kimse babası zengin diye daha fazla saygı görmezdi ya da birisinin zenginliği onunla evlenme sebebi değildi. böyle değildik.
    aile geçindirirsin, yuva kuracaksındır, müşkülün vardır ya da hakkınla kariyer yaparsın anlarım mücadeleni ama dört gömlek, iki pantolon fazla alıp bir işçinin maaşı değerindeki parfümü kullanmak için kusulan para ve kariyer hırsının çirkin suratını gördükçe insandan uzaklaşıyorum. daha adımı, ne iş yaptığımı sormadan ''sizin maaşlar nasıl'' diyen insanlara ''sanane la ......'' bile diyemiyorum. ''duydunuz mu şunun maaşı şu kadarmış hoş da adam valla''dan öteye gitmeyen muhabbetlerden kaçtıkça bir yerde yakalanıyorum.lanet olsun içinizdeki o para hırsının.bu gitmedi

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dölleme Uzmanı -- 10 Temmuz 2013; 22:11:44 >







  • sen nasıl kariyerini düşünüyorsan onlar da, nasıl olduysa artık, kendi kariyerlerini "kariyerli eş bulmak" olarak belirlemişler.
    geleceklerinin öyle parlayacağını düşünüyorlar kolay yoldan. mantıksız mı? hayır. etik mi? yine hayır.
  • Zaten kariyerli bir adam da tipi çok kötü değilse o kızlara bakmaz merak etmeyin
  • Zaten kariyerliler de böyle 2-3 tane bir arada kullanıyor.ne yaparsın. para malı alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman kariyer yap en iyisini sen al.yoksa böyle sinirlenmekle geçicek hayatın.bu daha bir şey degil ileride daha da çok önüne gelicektir eminim bundan.
  • Mühendislere böyle bakan birini görmedim daha bana denk gelmiyor.
  • Günde kaç sayfa kitap okuyorsun hocam? Resmen kitap overdose olmuşsun.
  • Güzel yazmışsın bro.Bu saydıklarının en basit örneği olarak.Ali Ağaoğlu'nun yanında ki hatunu örnek gösterebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.